Kardemir mødes med pensionister

Kardemir mødes med pensionister
Kardemir mødes med pensionister

Kardemir Karabuk Iron and Steel Industry and Trade Inc., pensionerede medarbejdere, 'Kardemirs Sycamore, Vefa Day' begivenhed samledes igen år senere i dag. Kardemir'ın Pensioners Association Karabük Branch arrangeret med 'Vefa Day' begivenheden, virksomheden blev afholdt i Uddannelseskulturcentret.

Cirka 350 selskabspensionister deltog i begivenheden, der startede med introduktionen af ​​Kardemir og se videoer kaldet 'Çınarlardan Sesler', som blev sammensat ud fra interviews om de pensionerede menneskers minder.

Følelsesmæssige øjeblikke i begivenheden talte tidligere medarbejdere i General Manager Dr. Kardemir. Hüseyin Soykan “I dag er en meget meningsfuld og speciel dag for Kardemir. Denne organisation er den første integrerede jern- og stålværk i landet, har det skur arbejdskraft og sved i den kommende dag, at Tyrkiet har gjort en indsats for udvikling og vækst af disse virksomheder, som pioner industrielle gennembrud kom med virksomheder viser ofre i de mest vanskelige øjeblikke, med trængsler lidt menneske, agtet vi er i spændingen over at være sammen med vores pensionister. Velkommen til dit hjem, forklarede virksomhedens fremskridt efter privatisering, især de investeringer, der er gennemført i de seneste år, stigningen i produktionskapacitet, mangfoldigheden af ​​produkter og miljø- og samfundsorienterede aktiviteter.

Med en investering på over Kardemir dollars 2 milliarder, og samtidig øge kapaciteten af ​​sin produktion på den ene side, på den anden side Tayyip præsident Rexhep I 2007 Erdogan indså personen åbning Rail Profil Mølle med Tyrkiet og landene i området mellem at sige, at blive den eneste skinnefabrikanten General Manager Soykan, i år afsluttet jernbane Sammen med Teker Factory har Kardemir også registreret sit navn blandt verdens førende producenter på dette område.

Soykan påpegede, at andelen af ​​de førende og førende ansatte i Kardemir tidligere sammen med dagens ansatte var stor. Men hverken dine pligter over for denne institution er ovre eller vores ansvar over for dig. Vores opgave er ikke kun at producere, men kun at producere til enhver pris. Vores hovedmål er at tjene alle vores interessenters lykke, mens vi producerer. At tjene samfundets velfærd og tjene udviklingen af ​​vores land. Vi gør dette ved at arbejde her i dag for de facto, selvom du går på pension og forlader her, gør du det ved at hævde det her hver gang. En af de vigtigste ting, der holder en institution i live, er utvivlsomt de mennesker, der arbejder der. Derfor er du så værdifuld for os. ”

2021 er planlagt til produktion i 6. Soykan erklærede, at Kardemir vil være blandt verdens første 3,5 stålproducenter med denne kapacitet Kardemir er ved at blive en af ​​verdens første 100 stålproducenter efter 1995 år. Vi forsøger at fremstille stål i Kardemir til bilindustrien og forsvarsindustrien. Ligesom der er en Kardemir, der bygger broen over Eufrat, TRT-tårnet i 2002 år, er der en Kardemir, der prøver at fremstille stål til forsvars- og bilindustrien. Efterhånden som Kardemir vokser, vil antallet af ansatte stige, medarbejderne vil leve under bedre forhold, og vores bidrag til vores by vil være mere. Vi er nødt til at producere forskellige produkter, ikke armeringsjern med et ton 20 dollars, men med 100 dollars, 40 dollars. Vi er nødt til at øge vores indkomst til 50-niveau i samme tonnage. Det er hvad vi arbejder for. Når Kardemir fortsætter på denne måde, har du arbejdet, dine børnebørn fortsætter med at arbejde fra bedstefar til bedstefar böyle

I sin tale blev Celal Bulut, formand for Karabük Branch i Association of Pensionister, udnævnt til Kardemir Management og General Manager Dr. Han takkede Hüseyin Soykan og sagde: bir Det er en dejlig følelse at blive husket med sådan en aktivitet efter at have trukket sig tilbage fra denne fabrik, hvor vi hældede arbejde og sved. Jeg håber Tyrkiet vil være et eksempel for andre virksomheder i denne begivenhed, "sagde han. Vefa-dagsbegivenheden, hvoraf den første blev afholdt i Kardemir i år, sluttede med præsentationen af ​​plaketter til de mest ældre pensionister og en fabriksturne, der blev arrangeret efter, at pladen styrtede ned på bysten af ​​Kardemir Çınarları Bust og catering.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar