Kastamonu University rekrutterer akademisk personale

Kastamonu University rekrutterer akademisk personale
Kastamonu University rekrutterer akademisk personale

Kastamonu University Rectorate; I overensstemmelse med bestemmelserne i 657-loven om embedsmænd, 2547-loven om videregående uddannelse og regulering om fremme og udnævnelse af det akademiske personale og principperne for forfremmelse og udnævnelse til det akademiske personale ved universitetet *, rekrutteres 23-fakultetsmedlemmer i henhold til bestemmelserne i De skal opfylde de punktkrav, der er specificeret i.

Anmodede dokumenter i ansøgning:
1. Ansøgning til kandidaten, herunder enhed, afdeling, afdeling / program, personalegrad, forklaringer og kontaktoplysninger (korrespondensadresse, telefonnummer og e-mail-adresse) **

2. CV (YÖKSİS-format)

3. 2 fotos

4. Fotokopi af identitetskort

5. Dokumenter med fremmedsprog

6. Dokumentation for militærtjeneste for mandlige ansøgere (e-regerings papirer accepteres.)

7. Bachelor-, kandidat-, doktorgrad, ekspertise eller færdigheder inden for kunst, lektoratdokumenter (attesterede kopier eller e-regeringsdokumenter accepteres.)

8. Erklæringsformular for akademisk personale **

9. Kandidater, der ansøger om fakultetsmedlemmet i doktorgrad PhD / ekspertdokumentet (Dokumentet viser, at ækvivalensen er godkendt af formandskabet for Interuniversity Board for dem, der har modtaget deres ph.d. fra udlandet.)

10. Professorerne med titlen professor og lektor kan ikke ansøge om positionerne med lavere titler end de titler, de har. Kandidater, der ansøger om professorer og lektorer, vil blive ansat i en permanent periode.

11. Kastamonu University Academic Promotion and Application Form **

12. Videnskabelig studiefil og cd'er [Liste over publikationer og publikationer i overensstemmelse med det format, der er specificeret i ansøgningsskemaet for akademisk promotering og udnævnelse af vores universitet, national og international kongres- og konferencesag, papirarbejde i tilknytning til publikationscitater, uddannelses- og uddannelsesaktiviteter, doktorgrad og kandidatgrad overvåget (videnskabelig ekspertise) undersøgelser og andre informationsfiler og cd'er (antal filer og cd'er der skal leveres: 1 filer til professorer og 6 CD'er, 1 filer til lektorer og fakultetsmedlemmer og 4 CD'er)

13. Servicedokument (Det anmodes om dem, der i øjeblikket arbejder i en anden offentlig institution og dem, der har forladt enhver offentlig institution. Dokumenter med en QR-kode fra e-regeringen accepteres.)

14. Başarı lektor mundtlig eksamen Succesdokument için (For dem, der ikke ansøger, afholdes en eksamen.)

Kandidater til professorer og lektorer skal ansøge til Institut for Personale ved Universitetet, og kandidater til ph.d.-medlemmer skal ansøge om de tilknyttede enheder personligt inden 15 (femten) dage fra datoen for offentliggørelsen. Ansøgninger med ufuldstændige dokumenter, der ikke er fremsendt inden for fristen, fremsendt pr. Post og fundet uforenelige med de særlige betingelser i meddelelsen, betragtes som ugyldige.

*https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/menu-pdb-mevzuat-tr Instruktions overskrift kl
tilgængelig nedenunder.

**https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/menu-pdb-matbu-evrak-tr tilgængelig fra.

For detaljer om annonce KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar