Ministeriet for landbrug og skovbrug ansætter kontraheret personale

Ministeriet for landbrug og skovbrug til kontraktansatte
Ministeriet for landbrug og skovbrug til kontraktansatte

Ministeriet for Landbrug og Skovbrug har udsendt en ny rekrutteringsmeddelelse. Ifølge meddelelsen offentliggjort via DPB vil ministeriet for landbrug og skovbrug rekruttere 25-personale fra 09 indtil november og 2019 indtil december 9.

At blive ansat i Ministeriet for Landbrug og Skovbrug, Institut for Databehandling, baseret på bilag 375-artiklen til dekretloven nr. 6 og baseret på denne artikel, Söz Contractual Informatics i informationsbehandlingsenheder i store skalaer til offentlige institutioner og organisationer, der er offentliggjort i den officielle Gazette dateret 31.12.2008 og nummereret 27097. I overensstemmelse med artikel 8 i forordningen om principper og procedurer for ansættelse af personale, rekrutteres 9 (ni) kontraheret IT-personale ved placering for at få succes med den skriftlige eksamen, der skal udføres af vores ministerium.

ANVENDELSESBETINGELSER

a) For at opfylde betingelserne specificeret i artikel 657 i embedslovens lov nr. 48,

b) Kandidater fra fireårig computeringeniør, software engineering, elektroteknik, elektronisk ingeniørarbejde, elektrisk elektronisk ingeniør og industrielt ingeniørafdelinger på fakulteterne eller højere uddannelsesinstitutioner i udlandet, hvis ækvivalens accepteres af Rådet for Højere Uddannelse,

c) (b) andre end dem, der er specificeret i de fireårige uddannelsesfakulteter på ingeniørafdelinger, naturvidenskabelige fakulteter, uddannelses- og uddannelsesvidenskaber, computer- og teknologiuddannelsesafdelinger, statistik, matematik- og fysikafdelinger eller ækvivalens med disse videregående uddannelser accepteret af Rådet for videregående uddannelser i udlandet (Kandidater fra denne afdeling kan ansøge om 2 etage i det månedlige loft for bruttokontraktgebyr)

C) Har mindst 3 (tre) års erhvervserfaring inden for software, software-design og udvikling og styring af denne proces eller i installation og styring af store netværkssystemer i mindst 5 (tre) år og for andre mindst 657 (fem) års erhvervserfaring. Ved bestemmelse af erfaringerne, som it-personale, tages de tjenester, der er underlagt lov nr. 4 eller de kontraktmæssige tjenester, der er omfattet af dekretloven 399, og de tjenesteperioder, der er dokumenteret som it-personale underlagt socialsikringsinstitutionen, i betragtning.

d) Tilvejebringelse af viden om hardware til computerudstyr og etableret netværksstyring og sikkerhed, der dokumenterer, at de kender mindst to af de nuværende programmeringssprog,

e) For mandlige kandidater, hvis de ikke har nået en alder af aktiv militærtjeneste eller har nået en alder af militærtjeneste, skal de have tjent som aktiv militærtjeneste eller er blevet fritaget eller udsat eller blevet overført til reserveklassen.

ANVENDELSESFORM OG HISTORIE

1- referencer; 25.11.2019 - 09.12.2019 mellem disse datoer vil blive gjort elektronisk via https://www.turkiye.gov.tr/tarimorman-bakanligi-personel-alimina-iliskin-is-basvuru adresse. Da ansøgningerne vil blive modtaget i elektronisk miljø, vil ansøgninger ikke blive accepteret via mail eller personligt.

2- Indlæggelser vil ske med adgangskode digital forvaltning kandidater (det www.turkiye.gov.t) kontoen er obligatorisk. Kandidater skal have en e-regeringsadgangskode for at kunne bruge denne konto. Kandidater kan hente konvolutten, der indeholder e-Government-adgangskoden fra PTT Central Directorates personligt ved at præsentere identitetskortet med det tyrkiske identitetsnummer.

DOKUMENTER, der kræves til ansøgning;

a) Curriculum Vitae, (Kort CV for kandidaten vil blive forberedt som en enkelt side og vil blive uploadet til afsnittet 'Andre oplysninger' under ansøgningen, der fremsættes via e-regeringen.)

b) SSI-servicedokument, (e-Government SSI-registrerings- og servicedokument-side, stregkodede dokumenter, e-government-applikationer under afsnittet 'Andre oplysninger' vil blive uploadet.)

c) Dokumentet, der angiver den erhvervserfaring, der er nævnt i artikel 3, i de generelle betingelser (Det er nødvendigt at bekræfte, at erhvervserfaringen er videregivet som informationspersonale, det vil blive uploadet til afsnittet 'Andre oplysninger' under ansøgningen, der fremsættes via e-regeringen.)

d) Dokumentet om, at han / hun kender mindst to aktuelle programmeringssprog, der er angivet i (d) i titlen på de generelle betingelser (udskrift, der viser mindst 2 semesterprogrammeringskursus taget, deltagelse / eksamensbevis osv.) vil blive uploadet til sektionen 'Andre oplysninger'.)
e) Certifikater og dokumenter, der angiver den erhvervserfaring eller erfaring, der kræves for hver position i SÆRLIGE VILKÅR

EVALUERING AF ANSØGNINGER

Som et resultat af behandlingen af ​​ansøgningerne betragtes det samlede sytti procent af KPSS-score (KPSS-score for den kandidat, der ikke indsender en KPSS-score eller 70, betragtes som 10) og tredive procent af det fremmedsprogsresultat (scoringen af ​​dem, der ikke indsender et fremmedsprogsresultat, betragtes som nul) Det maksimale antal XNUMX (ti) gange for hver titel inviteres til den skriftlige eksamen, der starter med den højeste score i henhold til rangeringen.

Hvis der er mere end en kandidat med den samme score sidst efter denne placering, accepteres alle disse kandidater til eksamen.

Liste over kandidater, der er berettigede til at tage den skriftlige eksamen https://www.tarimorman.gov.tr ve https://www.tarimorman.gov.tr/BIDB vil blive lagt ud på siden. Derudover vil der ikke blive fremsat nogen skriftlig anmeldelse eller anmeldelse.

Ansøgere kan kun ansøge om en af ​​de annoncerede stillinger.

EKSEMPUNKTER, STED OG HISTORIE

Eksamensspørgsmålene vil dække alle emner, der er specificeret i de tekniske og specielle betingelser for den stilling, som de gælder. 10 (ti) spørgsmål vil blive delt mellem de annoncerede positioner. Almindelige spørgsmål vil dække aktuelle it-emner.

Tid og sted for eksamen sammen med listen over kandidater, der er berettigede til at tage den skriftlige eksamen https://www.tarimorman.gov.tr ve https://www.tarimorman.gov.tr/BIDB vil blive lagt ud på siden.

De, der ikke er berettiget til at tage den skriftlige eksamen, kan appellere til Ministeriet for Landbrug og Skovbrugsafdelingen for databehandling inden tre (X) arbejdsdage, inklusive datoen for offentliggørelsen, efter at listen over dem, der er berettigede til at tage den skriftlige eksamen er offentliggjort. Eventuelle indvendinger, der ikke indgives inden for fristen, vil ikke blive accepteret. Indsigelser vil blive afsluttet af eksamenskommissionen inden 3 (tre) arbejdsdage. Resultaterne vil blive underrettet til de berørte parter skriftligt.

REVISION

Kandidater, der scorer 100 og mere over 70 fuld score ved afslutningen af ​​den skriftlige eksamen https://www.tarimorman.gov.tr ve https://www.tarimorman.gov.tr/BIDB 9 (ni) ædle, 9 (ni) erstatningskandidater vil blive annonceret som vinder.

Indsigelser mod resultaterne af de skriftlige eksamener indgives til IT-afdelingen inden for 3 (tre) arbejdsdage fra den dato, hvor resultaterne meddeles og evalueres af eksamenskommissionen og den tilknyttede universitetsinstitution eller organisation.

Hvis scoringerne er ens i den skriftlige eksamen; Hvis varigheden af ​​erhvervserfaringen er længere, og varigheden af ​​erhvervserfaringen er ens, undersøges den nyere universitetseksamen.

MEDDELELSE AF EKSAMNSRESULTATER

Skriftlige eksamensresultater https://www.tarimorman.gov.tr ve https://www.tarimorman.gov.tr/BIDB Den vil blive lagt ud på webstedet. Derudover vil der ikke blive fremsat nogen skriftlig anmeldelse eller anmeldelse.

For detaljer om annonce KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar