Nye smarte løsninger til Istanbul-transport

Nye smarte løsninger
Nye smarte løsninger

Nye smarte løsninger til Istanbul-transport; ”New Generation Vehicles” -session blev afholdt inden for rammerne af Ulaşım Sustainable Transportation Congress i Istanbul Metropolitan Municipality. Assist ITU. Dr. Eda Beyazit i tynde lettere (moderator) møde i intelligent mobilitet i Tyrkiet, autonome køretøjer, var inde på emner som nye transport- teknologier. På sessionen blev de forskellige dimensioner af en innovativ transport diskuteret, og de muligheder, de skabte for Istanbul, blev drøftet.


Inden for rammerne af "Sustainable Transportation Congress" i Istanbul Metropolitan Municipality blev der afholdt en session kaldet "New Generation Vehicles". Assoc. Dr. I sessionen modereret af Eda Beyazıt İnce, Berrin Benli fra Novusens Innovation and Enterprise Institute og Prof. Dr. Nejat Tuncay fra Oxford University, Assoc. Dr. Nihan Akyelken fandt sted som taler. I panelet, der blev afholdt efter sessionen, deltog Burçin Açan fra Zorlu Enerji, Kerem Deveci fra Devecitech og Gökşen Atalay fra Duckt.

Transportbranchen bevæger sig mod smart mobilitet

”Transportbranchen udvikler sig til smart mobilitet, og vi forventer, at markedet vil vokse yderligere i den kommende periode, sagde Ber Berrin Benli, der deltog i Novusens Innovation and Enterprise Institute. Benli sagde:

”Vi analyserede smart mobilitet i fem faser. Vores mål er at forbedre borgernes livskvalitet. Vores arbejde gøres for at øge mobiliteten hos mennesker, ikke køretøjer. Samarbejde er vigtigt for at få succes med smart mobilitet. Et sådant miljø af samarbejde er også opstået under vores projekt. Når vi ser på fremtiden, er åben innovation, åbne data, smart by, smart mobilitet de vigtigste emner. Det vigtigste område, hvor åbne data bruges, er smart mobilitet. Vores vigtigste mål for fremtiden er 'Low Carbon Integrated Urban Mobility'. ”

Vores prioritet; produktion af kuldioxid, brug energi effektivt

Okan University-fakultetsmedlem. Dr. Nejat Tuncay sagde: ”Hvis jeg siger, at elektrisk køretøj betyder det nul-emissioner, ville det være forkert. Emissionsreduktion er dog meget vigtig. Autonome elektriske køretøjer kan give fordele med hensyn til effektivitet, emission, komfort og sundhed. Fra og med 2018 blev cirka 5 millioner elektriske køretøjer solgt globalt. Dette indikerer en betydelig transformation. 5G vil skabe en vigtig mulighed for kommunikation. Lande arbejder med 6G. Tyrkiet har ingen chance for at holde op med det, "sagde han.

Socio-teknisk transformation bør tilvejebringes

Lektor ved University of Oxford, der deltog. Dr. Nihan Akyelken, ”Der er mange nyskabelser inden for transport. Der er tre innovationer inden for køretøjsteknologi: elektrisk, autonom og delt; men den gode ting er, at disse tre bruges sammen. Vi må se disse innovationer som en helhed, ikke en efter en. Disse innovationer er forbundet med adskillige fordele. Disse teknologier skal evalueres ud fra et mere holistisk perspektiv. Først da finder den nødvendige transformation sted på en korrekt og socio-teknisk måde. ” Akyelken henledte opmærksomheden på den offentlige sektors rolle i præsentationen og berørte den offentlige sektors balance. Akyelken understregede, at køreplanen skulle realiseres med en omfattende oversigt, den korrekte bestemmelse af behovet.

Dagsordenen for panelet var energi

Paneldeltager Burçin Açan gav følgende oplysninger om, hvad den private sektor gør:

”Zorlu Energy er et vertikalt integreret energifirma. Otte procent af den energi, vi producerer, er grøn energi, kulstofemissioner er lavenergi. Vi ønsker at fokusere på den næste generation af energi. I midten af ​​dette er elektriske køretøjer. I denne proces, der betyder mobilitet som en service, har vi implementeret forskellige tjenester. Vi ønsker at fokusere mere på dette spørgsmål i den kommende periode. Vi har startet en elektrisk delt bilservice, og du kan nemt bruge den med din mobiltelefon. Vi vil fremme vores tjenester. ”

”I dag oplever vi den fjerde industrielle revolution. Vi udvikler smarte processer med vores innovative produkter. Panel Panelist Kerem Deveci sagde: ”Vores første initiativ var at generere energi fra vinden skabt af køretøjer i trafik. Vi prøvede dette projekt på BRT-linjen. I dag taler vi om en dagsorden kaldet 'Tingenes internet'. Denne titel vil udvikle sig yderligere i fremtiden. Vores mål er at være i stand til at bygge motorveje efter 4 år ”.

Den sidste paneldeltager, Gökşen Atalay, påpegede, at Duckt arbejder på mikromobilitet. Atalay sagde:

”Vi har et" Måge "-initiativ i Istanbul. Byer har brug for infrastruktur til sådanne applikationer. Vi påtager os den nødvendige infrastruktur til mikromobilitet. Det er muligt at gøre dette med forskellige modeller. Vi tror, ​​at disse køretøjer vil have en vigtig funktion, når de integreres med den etablerede infrastruktur i byen. ”


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer