Pamukkale University rekrutterer permanent

Pamukkale University rekrutterer permanent
Pamukkale University rekrutterer permanent

Pamukkale University grundskoleuddannet 45 har udsendt en officiel meddelelse dateret december 9 fra ISKUR stillingsopslag til kontinuerlig rekruttering. For at kunne anvende online til den annonce, der er offentliggjort af universitetet, blev annoncekoderne også annonceret på siden.

İŞKUR job side opdateret den nye ugedag. En af de nye meddelelser blev annonceret af universitetet. Pamukkale University indkøb af arbejdstagere i fast status som grundskolekandidater 45 rengøringspersonale vil blive ansat. Fristen for indsendelse er 9 december 2019. Alle ansøgninger, inklusive fredag ​​på hverdage, vil blive fremsat af İŞKUR.

For detaljer om annonce KLIK HER (26 rekruttering)

For detaljer om annonce KLIK HER (19 rekruttering)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar