Tyrkiets Støtte til udvikling af Malaysia Airlines

Pris turkiyenin støtte udviklingen af ​​Malaysia Airlines
Pris turkiyenin støtte udviklingen af ​​Malaysia Airlines

Tyrkiets Støtte til udvikling af Malaysia Airlines; Minister Turhan, den malaysiske transportminister Anthony Loke Siew Fook og den ledsagende delegation før samtalen sagde, at omfanget af udenrigshandel med Malaysia er tæt på 2,5 milliarder dollars.

Turhan udtrykte deres ønske om at videreføre samarbejdet med Malaysia og understregede, at de ville gøre deres bedste for dette.

Turhan mindede om, at der har været et langvarigt samarbejde med Berhad Malaysia Airport Holding i Istanbul Sabiha Gökçen Lufthavn og sagde, la I dag vil vi diskutere vores transportforbindelser med min anerkendte modpart. Vi vil udveksle meninger om vores civile luftfartsrelationer, især på baggrund af Sabiha Gökçen lufthavn. ”

Malaysiske transportminister Fook bemærkede også, at det første besøg i Tyrkiet.

forklarer, at de to store partnere i regionen Fook Tyrkiet og Malaysia, "i vores holdning og vores mening, og vi støtter hinanden i internationale platforme ligner det meste af vores tid sammen. Vi er meget tilfredse med dette. Kul

Fook sagde, at der er et tæt forhold mellem præsident Recep Tayyip Erdogan og den malaysiske premierminister Mahathir Mohammed.

Fook sagde, at der er et stort samarbejde mellem de to lande, især inden for civil luftfart, sagde Fook, iz Vi agter og ønsker at øge vores samarbejde på mange andre områder udover luftfartsoperationen. I luftfart og rumfartsindustrien, er det kommet til Tyrkiet vi var meget imponeret. Vi vil sige, at vi er åbne for alle former for samarbejde på dette område. Bulundu

Fook, at bemærke, at Malaysias fremskridt i at trække THY spare betydelig indflydelse, Tyrkiets støtte og erfaring til udvikling af Malaysian Airlines sagde, at de var åbne.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar