Regnskabsretten vil rekruttere kontraheret personale

Revisionsretten ansætter kontraheret personale
Revisionsretten ansætter kontraheret personale

Regnskabsretten rekrutterer kontraheret personale. Ifølge den meddelelse, der er offentliggjort på DPB, rekrutterer Revisionsretten personale mellem 29 november og 16 december 2019. Det personale, der skal ansættes, ansættes i TCA's informationsbehandlingsenhed.

For at blive ansat i TCA-formandskabet, IT-afdelingen, der er baseret på artikel 375 i dekretloven nr. 6, kontrakterer Büyük i informationsbehandlingsenheder i stor skala i offentlige institutioner og organisationer, der er offentliggjort i den officielle tidende dateret 31 / 12 / 2008 I overensstemmelse med artikel 27097 i forordningen om principper og procedurer for ansættelse af it-personale vil der i alt 8 (elleve) kontrakt-IT-personale blive ansat til de grupper og positioner, der er vist i nedenstående tabel for at få succes som resultat af den mundtlige eksamen.

For detaljer om annonce KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar