Sakarya-bybusser desinficeres til sund transport

Sakarya-bybusser desinficeres til sund transport
Sakarya-bybusser desinficeres til sund transport

Sakarya bybusser desinficeres til sund transport; Sakarya Metropolitan Municipality fortsætter sin rutinemæssige rengøring af køretøjer med offentlig transport. I en erklæring fra direktoratet for offentlig transport blev køretøjer, der afsluttede deres flyvninger hver dag, udsat for rengøring og periodisk desinficeret med de produkter, der er godkendt af sundhedsministeriet.

Sakarya Metropolitan Municipal Transportation Department fortsætter med at desinficere bybusserne til sund transport. I erklæringen fra direktoratet for offentlige transportmidler udføres “desinfektionsprocesser ved hjælp af godkendte produkter fra Ministeriet for Sundhed med regelmæssige intervaller for at eliminere usynlige mikrober i vores kommunale busser. Som et resultat af sprøjtning forhindres spredning af infektionssygdomme i busser, og et sundere miljø tilbydes vores passagerer ”.

Hygiejne og sund transport

Belediye Vores offentlige busser, der bruges af mange passagerer i offentlig transport, gennemgår detaljerede rengøringsoperationer hver dag. Efter afslutningen af ​​flyvningerne renses sæder, gribere, vinduer og gulve ved hjælp af forskellige rengøringsmidler, især de overflader, der ofte kontaktes af passagererne på busser, der kommer til Machinery Supply Garage. Derefter rengøres køretøjernes udvendige overflader med automatiske vaskemaskiner, og alle busser er klar til næste dag. Bortset fra den detaljerede rengøring, der udføres hver dag, udføres sprøjtningsprocesser ved hjælp af godkendte produkter fra sundhedsministeriet med periodiske intervaller for at fjerne usynlige mikrober i vores kommunale busser. Som et resultat af sprøjtning forhindres spredning af infektionssygdomme i busser, og et sundere miljø tilbydes vores passagerer. Vores rengøringstjenester, der øger passagertilfredsheden og bidrager til de mere sikre, mere komfortable og sunde rejser med vores kommunale busser, fortsætter med at blive anvendt med samme omhu iz.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar