Corlu Train Crash Key Key Ballast Wear Hvordan?

Spørgsmål om, hvordan ballast blev slidt på Corlu-togulykke
Spørgsmål om, hvordan ballast blev slidt på Corlu-togulykke

Corlu Train Crash Key Spørgsmål Hvordan ballast slidt ?; 7 25, den tredje runde retssag af den sagsøgte 4-sag, der blev åbnet i Çorlu vedrørende togulykken, hvor 10-barn blev dræbt, afholdes i december. Dette forventes besluttet at danne et udvalg for de nye ekspertrapportofre inden høringen, 'TCDD Senior Management' under navnet 1.5 igangværende efterforskning af ballasten i tilfælde af anmodningen om at udvide efterforskningen af ​​ballasten forbereder en andragende til anklagemyndigheden.

AvismurenIfølge Serkan Alan; 25 300 Den tredje runde høring af sagen blev åbnet i Çorlu angående den ulykke, hvor 10 blev dræbt og 1 blev dræbt i Çorlu 1.5 Heavy Straffedomstol i december. 5-undersøgelsen, der omfattede "Top Management of TCDD için" for at afsløre den uagtsomhed, der forårsagede slid i ballastlaget under togkatastrofen, viste ikke nogen forbedring i året. XNUMX vil gå til Corlu-chefens anklagemyndighed torsdag og forelægge andragenderne til anklagemyndigheden med anmodning om en forlængelse af efterforskningen.

'UDTALELSE AF BEDRIFTSPOLITIKEN'

Efter togulykken indledte Çorlu-anklagemyndigheden en efterforskning mod politikere, bureaukrater og personer i den øverste ledelse af TCDD med den begrundelse, at ”at forårsage død og skade ved forsømmelse olmadı ikke var et sted for retsforfølgning. I den undersøgelse, der blev foretaget for at dække CD Top Management af TCDD adına for at afsløre uagtsomheden, der forårsager ballastlagets erosion, kunne den resterende 1.5 ikke forbedres i året. Sevgi Evren, klagerens advokat, svarede på vores spørgsmål: ”På den ene side er der nogen ulemper ved at foretage en ny undersøgelse af den samme hændelse, mens retssagen fortsætter ?:

Adan I stedet for besværet er dette udseendet som en straffrihedspolitik. Tyrkiet oplever på denne måde i retssystemet. Hvis du vil beskytte nogen, kan du slå af filen om den. Du parser det, foregiver at du undersøger, og luk det derefter ned uden forfølgelse. De ville gøre det igen, men de kunne ikke. Fordi familier startede en årvågenhed foran retsbygningen og sagde: 'Vi vil kæmpe, indtil fakta bliver afsløret og de ansvarlige dukker op.' Denne serialiseringsfil kunne ikke lukkes i halvandet år. Mens anklagemyndigheden forsøger at undersøge fra overfladen, siger vi, at vi er nødt til at se på disse punkter og mennesker. arbejdsulykker i Tyrkiet, udeladelser, sovesale brande, Soma og hvad der skete i Çorlu et resultat af bestræbelser på at bringe denne fil til straffrihed. "

'FORVENTNINGSBESLUTNING VENTES I HVOR KEDELEN LEVER'

Offeradvokater ved høringen i anden runde umiddelbart efter ulykken forberedt på anmodning fra anklagemyndigheden modsatte sig ekspertrapporten og anmodede om forberedelse af en ny rapport. Mustafa Karaşahin og Sıddık Yarman, der indgik tiltalen og havde et direkte forretningsforhold med TCDD, besluttede at udarbejde en ny rapport og bad ekspertnavnet efter den anden høring.

Advokaten Sevim Evren erklærede, at retten havde skrevet et begrænset antal felter til universiteterne, herunder Sakarya University, Boğaziçi University, Istanbul Technical University (ITU) og Eskişehir Osmangazi University.

Evren erklærede, at et hold, der skulle fastlægges af domstolsudvalget, vil forberede rapporten blandt de navne, der kommer fra universiteterne, og at udvalget vil gøre en opdagelse efter accept af den tredje høring. Nu udpeger retten sig fra denne liste over navne. Hvis vi ser dette udvalg utilstrækkeligt, vil vi kræve, at nye eksperter indgår i dette udvalg. Dette vil blive afsløret ved den tredje runde prøve. På dette møde forventes det at nedsætte et udvalg, der vil se på dette spørgsmål som et offentligt problem med maksimal kvalitet, maksimal neutralitet og beslutte en opdagelse på ulykkesstedet. ”

EN ACADEMIAN PÅ ITU afviste ekspertise, der øger, at det holdes i projektet

Evren forklarede grunden til, at en akademiker, der arbejdede ved ITU, ikke arbejdede som ekspert:

Bir En lærer fra ITU afviste universitetets ekspertforslag og oplyste, at han var involveret i projektet, hvor ulykken skete. Det er en god ting. Vi har en kriminel klage over andre eksperter. Bestyrelsesmedlemmet i virksomheden, der personligt blev tildelt signalbudet for denne jernbane, blev udnævnt til ekspert på anklagefasen. Sådan ekspertise kan ikke gøres. Det er meget vigtigt, at en lærer fra ITU nægter at gøre det. Dette viser, at vores krav bliver mere eller mindre hørt. ”

ANMODT AF DOMSTOLEN 'VITNESSER BLIR TIL HALLEN'

I den foreløbige afgørelse af høringen i anden runde satte retten 4 som vidne for 3-personen, der blev retsforfulgt uden arrestation og besluttede at tage deres erklæringer i retsbygningerne tæt på de steder, hvor de blev beordret. Ofres advokater sagde, at de tiltalte skal beskyldes for at have taget erklæringer fra disse tre personer i retten til høringen i tredje runde forventes afgjort. Offeradvokater, de tre identificeret som vidner ud over de højtstående personer i retssalen og stiller spørgsmål, der skal bringes.

På den anden side vil klagerne, der endnu ikke har afgivet deres vidnesbyrd, fortælle retten ved tredje runde af 10-høringen i december på dagen og efter ulykken.

4 VIL ANMODES OM ARRESTERET DOM AF 3

Under høringen i tredje runde vil en anmodning fra offerets advokater være om 4-tiltalte tilbageholdelse i retssagen. TCDD 3 Regionalt direktorat for de mennesker, der blev dømt mellem 2 år og 15 år på anklager om ”at have forårsaget død og skade ved uagtsomhed” Halkalı Turgut Kurt fungerede som jernbanevedligeholdelseschef i 14s jernbanedirektorat. Çerkezköy Özkan Polat, chef for vejvedligeholdelse og reparation ved direktoratet for vejvedligeholdelse og Çetin Yıldırım, brochefen ved TCDD, accepterede ikke kravene fra advokaterne, der anmodede om anholdelse under høringen i anden runde. Advokaterne krævede ikke anholdelse af Celaleddin Çabuk, linjen vedligeholdelses- og reparationsmedarbejder hos Road Maintenance Chief, en anden tiltalte.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar