İmamoğlu'ndan, minister Çavuşoğlu'nun Channel Istanbul Svar på kommentaren

Svar på cavusogluns kanal istanbul kommentar
Svar på cavusogluns kanal istanbul kommentar

Efter sin tale på ”Jordskælvsværkstedet” besvarede IMM-præsident Ekrem İmamoğlu journalisters spørgsmål. Imamoglu, Udenrigsminister Mevlut Cavusoglu "Kanal Istanbul, med henvisning til" at grave det øjeblik, vi rammer det maritime vil flyve, "svarede han.

Emamoglu understregede, at befolkningen i Istanbul har asında nulpunktoplysninger Kanal om Canal Istanbul og sagde ”Vi understreger, at der er en proces, der vil påvirke verden, økosystem, klima og jordskælv i alle aspekter og påvirke befolkningen og strukturere lejen. Jeg er ligeglad med hvor udenrigsministeren, udenrigsanliggender eller andre spørgsmål. Jeg ser på Istanbul, 16 millioner mennesker, hvad dette land vil koste. ”

Præsident Ekrem Imamoglu, Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), "Jordskælvsværksted", efter at talen blev holdt foran kameraerne. De spørgsmål, journalisterne stillede til Imamoglu og IMM-præsidentens svar var som følger:

Der var navne i protokollen, som øjnene kiggede efter; Guvernøren i Istanbul er ved at blive præsident for AFAD. Alle her er blevet inviteret med min viden. Fra det relevante ministerium til guvernøren. Måske kom nogen for at repræsentere bestyrelserne eller delegationerne; men jeg ved ikke, hvem der kom, ærligt talt kom ikke. Jeg håber, de er her. I dag er emnet, seniorforskere, tekniske mennesker, hvad de vil tilføje. Vi er de mennesker, der har brug for at lytte til ledere og tage ansvar. Selv hvis de ikke kommer, sender vi rapporterne til dem.

“JEG SER PÅ ISTANBUL”

Du nævnte også kanalen Istanbul. Politik er også på dagsordenen. Udenrigsminister Mevlut Cavusoglu, "den tid, vi rammer grave, flyver det maritime," havde han sådanne ord. Din holdning fortsætter. Hvor er Kanal Istanbul-projektet på vej? Fordi den regerende fløj er bestemt og insisterende på dette spørgsmål.

I vores forskning ser vi, at befolkningen i Istanbul har næsten nul information. Kanal Istanbul, 'vanvittigt projekt', 'en kanal der passerer' de kender. Med andre ord har de ingen oplysninger om effekten, skaden, det vil medføre, fordele og ulemper ved, hvad det vil koste. Vi understreger, at et emne, der vil påvirke verden, økosystem, klima, jordskælv i alle aspekter og påvirke befolkningen, byggeri og leje, er en overfladisk overgang og ikke er en proces, der kan siges som 'Vi gik ud på tilbud'. Jeg er ligeglad med hvor udenrigsministeren, udenrigsanliggender eller andre spørgsmål. Jeg ser på Istanbul, 16 millioner mennesker, hvad dette land vil koste. Så dette måske er 75 milliarder, måske 125 milliarder pund forklares. Sådan en omkostning, hvad der er den økonomiske svarer til Tyrkiets prioriteringer i dag? Hvilken indflydelse har denne by på dens gamle geografi og historiske fortid? Hvad er virkningen på landbrugs- eller skovområder? Hvad er virkningen på menneskers liv, trafik og geografisk integritet? Jeg tager mig af det. Det er det, der interesserer mig. Jeg vil fortsætte med at annoncere, dele og tale.

EL MELEN, DET ER KRITISK… ”

Hvad er den seneste situation i dæmninger? Vil der være en vandmangel i Istanbul? I øjeblikket er vores dæmninger lidt over 36 procent af belægningen. Belægningsgraden, der har været i en nedadgående tendens i flere uger, er begyndt at stige de sidste 3-4 dage. Vores vinterforsøg blev forsinket; men vi har endnu ikke oplevet vinteren. Istanbuls uhyggelige vand-scenarie, 2, er forbundet med tørkeår. Vi vil se, hvordan denne tørke vil påvirke sommerbarakkerne. Det er svært at foretage en vinterforudsigelse endnu. Hvis der er tørke næste år, venter en mangel på vand på os ved 2021, vores venners fremsyn. Der er selvfølgelig noget 2, der slår her. En af dem er grunden til, at det historiske projekt, som Melen Dam åbner for 2 år siden, og at Istanbul kan forsynes med millioner af kubikmeter vandreserver, stadig er et resultat af bil … 2040 er blevet givet garantier til samfundet for, at vi har overtaget en by, hvor vi ikke får vandproblemer, indtil 2071, inklusive hr. Præsident. Vi blev valgt ved at tage denne garanti. Derfor er denne proces et nationalt spørgsmål. Hvis DSI lider under et bevillingsproblem, advarer vi institutionerne, der vil etablere denne bevilling, og opfordrer dem til følsomhed. Dette er et vigtigt emne. I det mindste tror jeg, at præsidenten lover og løfter ”Vi vil ikke have vandproblemer før 2040, 2071. Vi har løst hele problemet, da vi inviterer alle institutioner og organisationer til at tage ansvar for forpligtelsen. I øjeblikket betyder 2 ikke, at der ikke vil være vandproblemer i fremtiden, da vi forventer, at der ikke vil være vandproblemer for året. Ud over den kritiske Melen Dam fortsætter vores projekter til besparelse og udvikling af vandressourcer. Vi vil have et vandværksted i januar. Vi tager det der. Men først skal vi konstatere det; Det faktum, at Kanal Istanbul-projektet vil ødelægge vandbassiner omkring 30, er et andet bevis på, hvor unødvendigt og risikabelt det er for Istanbul. Lad os understrege det også.

ER JEG IKKE ANSVARLIG FOR VIDENSKABELIGE OMRÅDER ”

Nogle af de mennesker, der har arbejdet i jordskælvsområdet i lang tid, er blevet reageret af sociale medier om, hvorfor de ikke blev inkluderet i workshoppen af ​​IMM-ledelsen. Er du opmærksom på disse invitationer, og har du en besked?

Hvem blev inviteret som en borgmester, der ikke var ... Jeg har hverken indgribende eller ret til at være inden for videnskabelige områder. Lad os bare sige dette en gang. Der er ingen inviteret. Det handler om at være en taler. Reaktion vist… Den videnskabsmand, hvis navn er nævnt, arbejder også aktivt med vores kommune på andre områder. For eksempel ved jeg, at İSKİ har tilbudt dem et studie. Derfor bør ingen videnskabsmand i Istanbul forblive udenfor. Kunne være ufuldstændig. Vi har en masse forskere. Ikke alle kan være talere. Men alle skal være involveret i processen. Vi opretter bestyrelser for at sikre dette. Hvis der allerede blev begået en fejl, fortalte de allerede vores ven 'vi undskylder', sagde han. Men han skulle ikke vælge ikke at komme, fordi jeg ikke var taler for videnskab. Jeg håber i dag eller i morgen at være dem selv på højeste niveau og dele med de oplysninger, der bidrager til processen. Ikke kun til dem, selvfølgelig, inviterer vi alle i denne forstand. Mangler fjernes. Dette er hverken den første eller den sidste. Vi vil altid inkludere de områder og processer, som vi vil tale om sådan et jordskælv i hvert øjeblik i Istanbul. Fordi vores første problem er jordskælvet.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar