Ministeriet for finansministerium og finanser praktikanter til at købe statskontrollører

Treasine og finansministeriet trainee vil foretage skattekontrol
Treasine og finansministeriet trainee vil foretage skattekontrol

Der afholdes en indgangseksamen med henblik på køb af maksimalt 8 trainee Treasury Controllers i 15. klasse "Trainee Treasury Controller" personale i klassen General Administration Services til beskæftigelse i det tyrkiske republiks ministerium for finansministerium og finans Treasury Controllers Board.

EKSAMENKRAV


Trainee Treasury Supervisor kandidater, der vil ansøge om optagelseseksamen;

a) Det har de generelle betingelser, der er anført i artikel 657 i embedslovens lov nr. 48,

b) Afsluttet en af ​​fakulteterne inden for ret, økonomi, statsvidenskab, erhvervsadministration, økonomiske og administrative videnskaber eller mindst en af ​​de uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet eller i udlandet, hvis ækvivalens accepteres af Rådet for Videregående Uddannelse.

c) I 2018- og 2019-undersøgelserne, der afholdes af måle-, udvælgelses- og placeringscentret (ÖSYM), har en af ​​de offentlige personaleudvælgelsesprøver (KPSS A Group) den højeste score på 48 (firs) og 80 (over firs) fra en af ​​ansøgerne. (Kandidater med samme score som den sidste kandidat accepteres til eksamen),

d) At have mindst halvfjerds (2018) point fra Eksamen for fremmedsprogskompetence (YDS eller e-YDS) udført af OSYM i 2019 eller 70 på mindst et af de engelske, tyske eller franske sprog,

e) (1 januar 2019) har ikke nået en alder af 35 (femogtredive) fra den første dag i januar i året, hvor indgangsprøven åbnes (født den eller efter 01 / 01 / 1984),

f) Tyrkiets sundhedsstatus til at tjene overalt, ikke befordrende for alle slags vejr- og rejseforhold,

g) Efter at have udført, fritaget eller udsat militærtjeneste for mandlige kandidater,

h) Ansøgning inden for fristen,
er påkrævet.

De, der ikke har taget optagelsesprøven til Internship Treasury Supervisor to gange og ikke kan tage denne eksamen, kan ikke deltage igen.

ANVENDELSESOMRÅDE, HISTORIE OG KRAVTEDE DOKUMENTER

Ansøgninger om indgangsprøve fra 27. november 2019 indtil arbejdstidens ophør den 12. december 2019 (18:00) https://hkkbasvuru.hmb.gov.tr adresse eller det link, der er angivet på ministeriets websted. Eksamen ansøgning afsluttes ved at uploade fotoet og udfylde ansøgningsskemaet. Ansøgninger, der fremsættes manuelt eller pr. Post, vil ikke blive accepteret.

EKSAMENFORM, STED OG TID

Optagelsesprøven afholdes i to faser: skriftlig (klassisk) og mundtlig. Den skriftlige eksamen vil blive afholdt i fire separate sessioner den 28-29 december 2019 om morgenen og om eftermiddagen på Uddannelsescenteret for Revenue Administration af ministeriet for finansministerium og finanser i Republikken Tyrki (25 Mart Mah. İstiklal Street, Yenimahalle / ANKARA).

Hvis undersøgelsesstedet og / eller datoen ændres, annonceres situationen på ministeriets websted. Denne meddelelse er underlagt anmeldelse.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer