Ministeriet for finansministerium og finanser praktikanter til at købe statskontrollører

Treasine og finansministeriet trainee vil foretage skattekontrol
Treasine og finansministeriet trainee vil foretage skattekontrol

8, som er i klassen General Administrative Services, der skal ansættes af Treasury Controllers Board for Ministry of Treasury and Finance. eksamenseksamen til afholdelse af rekruttering af 15 Trainee Treasury Controller til “Trainee Treasury Controller” -personalet.

EKSAMENKRAV

Trainee Treasury Supervisor kandidater, der vil ansøge om optagelseseksamen;

a) Opfyld de generelle betingelser, der er anført i artikel 657 i embedsmænds lov nr. 48,

b) Afsluttet en af ​​fakulteterne inden for ret, økonomi, statsvidenskab, erhvervsadministration, økonomiske og administrative videnskaber eller mindst en af ​​de uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet eller i udlandet, hvis ækvivalens accepteres af Rådet for Videregående Uddannelse.

c) I 2018- og 2019-undersøgelserne, der afholdes af måle-, udvælgelses- og placeringscentret (ÖSYM), har en af ​​de offentlige personaleudvælgelsesprøver (KPSS A Group) den højeste score på 48 (firs) og 80 (over firs) fra en af ​​ansøgerne. (Kandidater med samme score som den sidste kandidat accepteres til eksamen),

d) At have mindst halvfjerds (2018) point fra Eksamen for fremmedsprogskompetence (YDS eller e-YDS) udført af OSYM i 2019 eller 70 på mindst et af de engelske, tyske eller franske sprog,

e) (1 januar 2019) har ikke nået en alder af 35 (femogtredive) fra den første dag i januar i året, hvor indgangsprøven åbnes (født den eller efter 01 / 01 / 1984),

f) Sundhedstilstand Tyrkiet til at tjene over det hele, ikke er befordrende for alle former for vejr og rejsebetingelser,

g) Efter at have udført, fritaget eller udsat militærtjeneste for mandlige kandidater,

h) Ansøgning inden for fristen,
er påkrævet.

De, der ikke har taget optagelsesprøven til Internship Treasury Supervisor to gange og ikke kan tage denne eksamen, kan ikke deltage igen.

ANVENDELSESOMRÅDE, HISTORIE OG KRAVTEDE DOKUMENTER

Ansøgninger om indgangseksamen indgives fra 27 november 2019 dato til 12 december 2019 slutning af arbejdstid (18: 00) på https://hkkbasvuru.hmb.gov.tr ​​eller via linket på ministeriets hjemmeside. Eksamensansøgningen afsluttes ved at uploade fotoet og udfylde ansøgningsskemaet. Ansøgninger, der fremsættes manuelt eller pr. Post, vil ikke blive accepteret.

EKSAMENFORM, STED OG TID

Optagelsesprøven afholdes i to faser: skriftlig (klassisk) og mundtlig. Den skriftlige eksamen vil blive afholdt i fire separate sessioner den 28-29 december 2019 om morgenen og om eftermiddagen på Uddannelsescenteret for Revenue Administration af ministeriet for finansministerium og finanser i Republikken Tyrki (25 Mart Mah. İstiklal Street, Yenimahalle / ANKARA).

Hvis undersøgelsesstedet og / eller datoen ændres, annonceres situationen på ministeriets websted. Denne meddelelse er underlagt anmeldelse.

For detaljer om annonce KLIK HER

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar