Turkish Airlines Dreamliner til business i ny generation

Turkish Airlines Dreamliner
Turkish Airlines Dreamliner

Turkish Airlines Dreamliner for Business i ny generation; Boeing 787-9 med lang rækkevidde, dobbeltmotor og bred karosseri er også kendt som Dreamliner. På grund af det høje sammensatte indhold har flyet et indre luftfugtighed og tilbyder en behagelig tur til slutningen. Du vil bemærke, at Boeing 787-9 har meget større vinduer end andre passagerfly, og du vil føle miljøets rummelighed. Du kan hvile behageligt i sæderne i Business Class-kabinen, som kan omdannes til en ekstremt behagelig seng med ekstra plads.

Vi har redesignet vores nye generation af vidunderlige Boeing 787-9-fly for bedre at kunne tjene dig. Vi har til formål at gøre din rejse sjovere med vores eget design af sæder, bredere sædeområder, applikationer, der giver brugervenligheden til overheadskabe, låste opbevaringsenheder, USB og porte til stik. Derudover har vi skabt et design, der appellerer til dine øjne med dekorer, der matcher vores brand identitet Flow-Flow filosofi.

At være forretningsrejser på Dreamliner er en anden oplevelse

Du vil være behagelig takket være den 1 cm knæafstand, der tilbydes af sæderne i Business Class-kabinen med 2-1-111-arrayet. Du kan også gøre dit sæde til en 193 cm lang seng med et enkelt klik. 18-tommer-skærme inviterer dig til en behagelig rejse med de fineste film, serier og musik.

I Business Class tilbyder vi selv de fineste detaljer såsom berøringsstyring, justerbar lysintensitetslæselys, opbevaringsområde med låg, strømforsyning og USB-opladningsporte. Vi inviterer dig til en vidunderlig tur med özel Sunrise i Cappadocia ”belysning specielt designet til skabet.

Boeing 787-9 lover en rejse, der lever op til dine forventninger

Gør dig klar til en behagelig tur på 3 cm brede sæder, der er anført i Economy Class førerhuset som 3-3-44. Vi har inkluderet knæafstand på 78 cm mellem Economy Class-sæder, så du kan rejse komfortabelt, som du ønsker. Vi ønskede, at du skulle rejse lykkeligt i Economy Class-kabinen, hvor vi tilføjer farve med ıyla Turquoise Waves-belysning.

Boeing
Boeing 787-9

Største vinduer

Boeing 787-9 har de største vinduer sammenlignet med flyklassen og maksimerer rejsen.

Afslappende rejser

Sæderne i Business Class-kabinen kan omdannes til en mere behagelig og behagelig seng takket være specielt reserverede rum.

Specielle design sæder

Vores brand, der stiger bag “Aurora ız-sæderne, ligner solopgangen. Vores nydesignede dobbelt sæder tilbyder særlig plads til vores passagerer.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar