Tyrkiet vil være Center of Air Traffic

Tyrkiet vil være centrum for flytrafikken
Tyrkiet vil være centrum for flytrafikken

Transport og Infrastruktur minister Cahit Turhan sagde, bliver centrum for Tyrkiets lufttrafik, "flyselskabsforbindelser vi har etableret med det formål at blive, hvor vi flyver rundt i verden, vores land er et af de grundlæggende kriterier, der fører til toppen af ​​rumfart listen." Sagde han.

Turhan, "7 december verdens civile luftfartsdag" foretog evalueringen.

Turhan erklærede, at global luftfart kan udføres sikkert og sikkert med bilateralt og multilateralt samarbejde, der skal etableres på verdensplan inden for luftfart, og 193-medlem af International Civil Aviation Organization (ICAO) fejrede landets Civil Aviation Day.

Turhan sagde, at i nutidens samfund, der kaldes “Network Society dijital, er udviklingen af ​​adgangs- og transportfaciliteter det mest basale behov i den digitale tidsalder, hvor teknologien udvikler sig hurtigt.

Turhan understregede, at styrkelse af luftfartsforbindelser er mulig både ved at øge samarbejdet mellem lande og internationalt.Han henledte også opmærksomheden på vigtigheden af ​​ICAO, der fastlægger regler for civil luftfart på verdensplan, fastlægger lovbestemmelser og sætter standarder for dens gennemførelse. Turhan erklærede, at organisationen fortsætter sine aktiviteter i overensstemmelse med temaet Birlikte Working Together for at sikre, at intet land bliver efterladt ”.

3 dimensionelt bidrag til den globale luftfart

Tyrkiets civilt samarbejde luftfart for skridt, der skal tages, "Fremtiden er i himlen" peger på at vurdere de mest basale elementer til realisering af strategiske mål, landets globale luftfart system, forklarede, at det tredimensionelle bidrag.

Minister Turhan fortsatte som følger: il Først og fremmest er styrkelse af samarbejdet med andre lande og at blive et af de lande med det mest udviklede flynet i verden gennem bilaterale luftfartsaftaler vores bidrag til det globale luftfartssystem med vores udviklingstal inden for passager- og flytrafik. Luftfartsforbindelserne, vi har oprettet med målet om acak. Der vil ikke være noget sted i verden, vi ikke flyver ', er et af de vigtigste kriterier, der fører vores land til toppen af ​​luftfartslisterne. ”

Turhan, hans andet bidrag til Tyrkiets globale system luftfart, hvor fremskridt blev rapporteret et par gange og flyvesikkerhed styringssystem i overensstemmelse med internationale regler og normer er at få luftfartssektoren.

Internationale organisationer med etableret Turhan sagde, at et tæt samarbejde med flyindustrien uden at kompromittere sikkerhed mål for bæredygtig vækst med de skridt, i Tyrkiet med denne undersøgelse, sagde fundet, at geografi i landet og regionen er vist som et eksempel lande i opbygningen af ​​den civile luftfart.

Turhan erklærede også, at det tredje element er at øge mulighederne og kapaciteterne i luftfarten gennem udvikling af infrastrukturpotentiale og realisere de gigantiske projekter, der tilbyder de strategiske fordele ved geografi til tjenesten ved det globale luftfartssystem.

Istanbul vil blive åbnet i lufthavnen og tjenesten regionale lufthavne i Tyrkiet Turhan der understreger verden ville gøre en transitland, "Istanbul lufthavn, samt kontinenterne, der skal tilbydes til en verden af ​​luftfart som en bro forbinder er en vigtig indikator for den fremtidige vision for Tyrkiet." Han sagde.

Rejse til destinationer med tillid

Tyrkiets besluttende organ af organisationen i 2016 hans bidrag til de globale mål luftfart Turhan sagde, at kronen på værket valgt til ICAO Råd, sagde han nærmede sig med faste skridt hen imod målet 2023 luftfart.

Turhan, "Tyrkiet, 2023 up store rørige antallet af fly xnumx'y til, at flytte antallet af det samlede antal passagerer på nationale og internationale 750 millioner og på verdensplan i alt flyvning punkter med en fast skridt 350 at fjerne mål." Vurderingen fundet.

Turhan påpegede, at den største andel af succes er vilje, administration og retning. Jeg vil gerne udtrykke min oprigtige taknemmelighed og taknemmelighed for deres fortsatte indsats. ”

"Landet med de mest omfattende rutenetværk i verden Tyrkiet"

Turhan, Tyrkiets ICAO medlem 193 land xnumx er med bilateral luftfartsaftale, at denne aftale ønsker og behov i overensstemmelse med destinationen for at revidere og kontinuerligt at øge antallet af flyvninger med de mest omfattende flyvning netværk over hele verden fortalte os, at dette er landet.

Tyrkiets yaklaştığına skridt til 2023 mål og Turhan slående støtte den til fremsyn af de internationale organisationer, ifølge Eurocontrol, prognoser luftfart, der peger på 2035 års europæisk flytrafik Tyrkiets blev sagt at være landet tilføje op til daglige flyvninger.

Turhan, øget Tyrkiets lufthavn ankomst og afrejse trafik med mere end 30 procent sagde, at det ville være landet med Europas travleste trafik, "xnumx't europæisk lufttrafik daglig 2035 tusinde fly, der bidrager til den forventede Tyrkiet, vil det blive centrum for flytrafikken." sagde han.

Implementering af internationale standarder for flyselskab transport Turhan op til at være fremskridt i gulvet, at finde den laveste sats, sagde, at Tyrkiet er et af de lande i flysikkerheden revision i hele Europa.

Turhan bemærkede, at fremstå som en af ​​Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur i rapporten offentliggjort i november med hensyn til overvågning af Tyrkiets sikkerhed har den laveste sats blandt Letlands fund 48 land efter land.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar