Ankara Metro rengøringspersonale første gang seminar

ankara metro-rengøringspersonale for første gang personlig udvikling-seminar
ankara metro-rengøringspersonale for første gang personlig udvikling-seminar

Metropolitan Kommune Generaldirektoratet for EGO samarbejde med Unionen af ​​kommuner i Tyrkiet ANKARAY metrostationen og rengøringspersonale arbejder for første gang i "Personlig Udvikling" seminar er givet.

EGO Generaldirektorat for Forbedring af Service og Institutionel Udvikling, Afdeling for Jernbanesystemer og Afdeling for Menneskelige Ressourcer og Uddannelse startede seminaret; effektiv kommunikation, stress og vrede kontrol og høflighed.

FORSKELLIG UDDANNELSE

Hacettepe University Fakultetsmedlem Assoc. Dr. Uddannelsen, som Gülgün Karahalil har givet ved EGOs generaldirektorat Ankara Metro Operations and Maintenance Center, gør en forskel med skuespil og musekoncerter for kunstnerne i Başkent Theatres.

Prof. om, at der for første gang i den personlige udvikling seminar for husholdning personale. Dr. Karahalil sagde, ama Formålet med dette seminar er glade medarbejdere, glade mennesker. Vi støtter vores træninger med parodierne i teatergruppen. Uden for teatret er musikken lidt afslapning med personalet, vi ser, at de er meget glade for at se, at de er værdsat.

PERSONALENS FORNØJELSE MÅles

Metropolitan Municipality, der fortsætter sine in-service-uddannelsesaktiviteter med henblik på at yde tjenester af bedre kvalitet til hovedstadsborgerne, lægger vægt på personaleets tilfredshed.

Personalets tilfredshed efter træningen i, hvordan man håndterer stress samt styrkelse af den personlige udvikling af rengøringspersonalet og effektiv kommunikation måles ved undersøgelsen. I alt 515 personer med handicap drager fordel af træningen.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar