Ankara privat offentlig bus og privat offentlig transport Køretøjschauffers træning

ankara privat offentlig bus og uddannelse af private chauffører
ankara privat offentlig bus og uddannelse af private chauffører

Metropolitan Municipality, Ankara Private Public Buses (ÖHO) Chamber of Handelsmen and Public Buses ansvarlige for lokale og tilstødende områder Offentlige busser For at øge borgerens tilfredshed med samarbejdet mellem Highway Passenger Transport Cooperative, Private Public Bus (ÖHO) og Private Public Transportation Vehicle (ELV) Udviklingsuddannelsesseminar ”.


EGOs generaldirektorat for afdelinger til forbedring af tjenester og virksomhedsudvikling, busstyringsafdeling og afdeling for menneskelige ressourcer og uddannelse og vært af afdelingen. Dr. På seminaret af Üstün Dökmen; chauffører blev informeret om effektiv kommunikation med borgerne, motivationsteknikker, stress og vrede kontrol og høflighedsregler.

FORMÅL AT FORBEDRE SERVICEKVALITET

Efter EGO-chaufførerne blev ÖHO-chauffører også inkluderet i seminarprogrammet, der var organiseret for at forbedre kvaliteten af ​​servicen i den offentlige transport.

EGOs generaldirektør Nihat Alkaş erklærede, at de tager hensyn til borgernes anmodninger og klager samt styrkelse af motivation for private offentlige busschauffører og private chauffører med offentlig transport med følgende ord:

Iz Vi arbejder hårdt for at forbedre de tjenester, der leveres i offentlig transport. De anmodninger og klager, der modtages fra alle kommunikationskanaler, især callcenter Alo 153 Blue Table i vores kommune, evalueres af de kommunale myndigheder og fremsættes i overensstemmelse hermed. I denne sammenhæng, især i forbindelse med private offentlige busser til behandling af borgere, især ældre og handicappede borgere, for at udstille klager som at udvise ubehagelige holdninger. Kære venner, mens du kører, vil du sætte dig selv i borgerens sted. Din ægtefælle, barn, mor, far. ”

METROPOLITAN GER EN FORSKEL I UDDANNELSE

Professor og forfatter i psykologi og personlig udvikling i mange år. Dr. Üstün Dökmen gjorde vigtige aktier i den interaktive træning, han gav til 500 ÖHO-chauffører.

Dökmen, der støtter hans udtryk med teaterstykker, sagde, at ikke kun chaufførerne, men også borgerne skulle uddannes. ”Metropolitan Municipality organiserer disse seminarer til uddannelse af chaufførerne, men også at offentligheden skal uddannes. Alle skal følge reglerne. Vi skulle ikke være aggressive. Vi taler på sprog. Drivere skal lære, borgerne også, ”sagde han.

Deltagende i uddannelsen sagde Ankara Private Public Buses Trade Chamber Chamber President Ercan Soydaş: ”Den opmærksomhed, Metropolitan Kommune vender til udvælgelsen af ​​lærere, er ekstremt vigtig. Vores venner lyttede nøje til Üstün Hodja. Jeg håber, at vi får den effektivitet, vi ønsker, og ser fordelene i marken. Jeg vil gerne takke vores EGO Generaldirektorat, afdelinger og Metropolitan Mayor. Sammen vil vi gøre en indsats for at reducere klager og maksimere passagertilfredsheden ”.

Muhammet Özdemir, medlem af bestyrelsen for den lokale bus- og offentlige tilstødende offentlige busser Road Passenger Transportation Cooperative, sagde, de Jeg vil gerne takke alle, der har bidraget til denne vigtige uddannelse, især vores borgmester, Metropolitan Municipality. Vi vil bestemt afspejle den uddannelse, vi får til den service, vi leverer til vores borgere ”.

BUGSAS SOM UDDANNELSESUPPORT TIL MEDARBEJDERE

Mens træningsangrebet fortsatte i alle enheder i Metropolitan Municipality, underskrev BUGSAŞ A.Ş. tilknyttet Ankara Metropolitan Municipality et træningsprogram for sine ansatte.

BUGSAŞ A.Ş Public Relations and Training Department deltog i træningsprogrammet "Stress Management, Anger Control and Communication Skills kapsayan, som inkluderer generaldirektoratet og AŞTİ-medarbejdere.

AŞTİ konferencesal og Ankara University kommunikationsfakultet Dekan Prof. Dr. I træningen af ​​Abdülrezak Altun; Metoder til håndtering af stress, brug af kropssprog og protokolregler blev forklaret en efter en.

Orhan Özbek, der arbejdede som sikkerhedsansvarlig ved BUGSAŞ, sagde: uz Vi forventer fortsættelse af de træninger, der er meget nyttige for os, mens operatøren af ​​kraftværket, Cihad Kaya, sagde: bu. Vi har lært de emner, vi ikke kender med denne uddannelse. ”

Dekan ved Fakultet for Kommunikation ved Ankara Universitet, der henleder opmærksomheden på vigtigheden af ​​at yde uddannelsesstøtte og korrekt kommunikation til institutionernes ansatte. Dr. Abdülrezak Altun sagde: ”De fleste af de venner, der arbejdede om natten, især fra skiftet, var her. Selvom de var trætte, deltog de aktivt i træningen. Jeg synes, at sådanne aktiviteter er vigtige, og jeg vil gerne takke alle, der har bidraget. ”

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer