Seneste situation i Ankara Sivas højhastighedstogslinje

ankara sivas højhastighedstogslinje fundet i anmeldelserne
ankara sivas højhastighedstogslinje fundet i anmeldelserne

TCDD Formand for bestyrelsen og General Manager Ali İhsan Uygun, assisterende general manager og den ledsagende delegation gjorde observationer på Ankara Sivas High Speed ​​Train line. İhsan Uygun modtog information fra virksomhedens embedsmænd om fremskridtsprocesserne. Han undersøgte den præfabrikerede betonvejsproduktion sammen med delegationen.

Ankara Sivas højhastighedstog Kırıkkale mellem Yerköy Line-1'de linje færger, mellem Yerköy-Sivas Line-2'de jernbane er i færd med at blive færdig. Endvidere fortsætter målprogrammet for elektrificering og signalproduktioner på fuld hastighed trods alle dårlige vejrforhold.

Om Ankara Sivas High Speed ​​Train Project

Ankara-Sivas højhastighedstog linje, er jernbanen bygges i Tyrkiet mellem Ankara og Sivas byen. High Speed ​​Train-tjenester arrangeres af TCDD, der vil være dobbeltlinje, elektrisk og signaleret. Linjen udvides derefter til Kars og forbindes til Baku Tbilisi Kars Railway.

Konstruktion af 442 km-længden af ​​Yerköy Sivas-linjen i Ankara Yozgat Sivas-linjen med den samlede længde på 293 km blev startet i februar 2009, fysiske infrastrukturarbejder blev afsluttet i% 80 og 144 km-længdesektionen blev afsluttet i 9 februar 2015. Den mindste hastighed planlægges at være 174 km i timen på Ankara-Yerköy-linjen med en længde på 250 km. Ankara Yozgat Sivas højhastighedstogprojekt reducerer transporten på de specificerede ruter fra 12 timer til 2 timer til 51 minutter. Det blev annonceret, at åbningen af ​​linjen vil finde sted inden maj 2020.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Kort over Tyrkiet Fast Train

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar