Antalya 3. Scenesystemets linjeskinner startet

skinner begyndte at blive arkiveret på antalya scene jernbanesystemlinje
skinner begyndte at blive arkiveret på antalya scene jernbanesystemlinje

Antalya begyndte at lægge skinner i 3. trins jernbanesystemlinje: Antalya begyndte at lægge skinner i 3. trins jernbanesystemlinje; Antalya Metropolitan Kommunes 3. etape jernbanesystemarbejder fortsætter i fuld hastighed. Skinnerne begyndte at blive lagt i Dumlupınar Boulevard-sektionen mellem bussterminalen for linjen og Meltem Gate ved Akdeniz University. Der er også et nyt kryds mellem universitetet og Meltem Neighborhood.

Der begyndte at blive lagt skinner på Otogar-Meltem-etappen på 3'th Stage Railway System Line, som forbinder Varsak fra Antalya Metropolitan Municipality med busstationen, Antalya Training and Research Hospital og derefter til lufthavnen og Aksu. Efter regnvandets dræningslinjearbejde udføres skinnesamling og liniebetonstøbning.

NY JUNCTION foran universitetet

Middelhavsuniversitetet Meltem gate foran krydsarbejdet i flere etager begyndte. I Meltem-porten, der bruges i vid udstrækning af studerende, vil biltrafikken flyde fra toppen i studien med flere etager i krydset, der er designet med hensyn til fodgængersikkerhed. Jernbanesystemet fra retning af busstationen vil forbinde til Meltem kvarteret som et niveau og vil strække sig til Trænings- og forskningshospitalet. Inden for scenearbejderne fortsætter fodgængerovergangen med rulletrappe og elevator på to forskellige punkter: Dumlupınar Boulevard-Ulusoy Street kryds og Akdeniz University-Gendarmerie. 3. I den sidste del af scenen planlægges værkerne afsluttet og begyndte at tjene i 2020 år.

Antalya jernbanesystemskort

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar