Bosphorus Express togplaner genstart

Bosphorus Express togplaner
Bosphorus Express togplaner

Transport- og infrastrukturminister Cahit Turhan, Ankara og Arifiye (Sakarya) mellem højhastighedstogene (YHT) stopper ikke transportstationer for at imødekomme behovet for transport fra Bosphorus Express starter igen fra i morgen sagde.

Turhan, som ministeriet for borgere til at følge alle former for rejsebehov nøje og ikke kun YHT'ler, begyndte konventionelle linjer også nye tjenester med nye tog, sagde han.

Turhan oplyste, at generaldirektoratet for TCDD Transportation Inc. har udvidet sit serviceafdeling og kvalitet med hver dag, der går, og at Lakes Express trådte i drift i oktober, og at handicappede vil blive uddelt før Verdensdagen for handicappede.

Turhan, den første YHT'nin 2009'dan siden introduktionen af ​​52,4 millioner passagerer har båret information, såvel som disse tog, hovedlinjer og regionale tog, der kører i konventionelle linjer, der betjener en betydelig mængde passagerer rapporteret.

Turhan understregede, at de forsøger at gøre deres liv lettere ved at opfylde borgernes transportkrav inden for rammerne af mulighederne.

Minister Turhan, "Ankara og Arifiye (Sakarya) mellem stationerne, der vil imødekomme behovet for transport mellem YHT'lerin Bosphorus Express, 8 december (i morgen) vil begynde flyvninger." Sagde han.

Turen tager cirka 6 timer

Turhan gav også information om Bosphorus Express-rejser og rejsetider og sagde:

Boğaz Med Bosphorus Express, der skal betjenes i løbet af dagen, vil rejsetiden være ca. 6 timer. Toget afgår fra Ankara ved 08.15 og ankommer til Arifiye ved 14.27. Toget, der afgår fra Arifiye ved 15.30, når Ankara ved 21.34. Bosphorus Express med 240-passagerkapacitet vil være sammensat af 4-vogne. Passagerkapaciteten øges, hvis der er stor efterspørgsel efter ekspressen, som vil ombordstille og losse passagerer på den store og lille 16-station og -station, hvor YHT'er ikke stopper. ”

Turhan sagde, at første gang på søndag starter fra Ankara, "Bosphorus Express 'fjerneste billetpris, som vil tilbyde en behagelig og behagelig rejse, blev bestemt som 55-lira."

Bosphorus Express historie

Bosphorus Express var en hovedbanelinje, der drives af TCDD mellem Istanbul og Ankara. 2012-2014 fungerede mellem Arifiye og Eskişehir. Tog 24 blev standset den juli 2014 og erstattet af YHT-tog.

Selvom det havde et udtrykkeligt navn, tjente det mange lokale stationer mellem Arifiye og Ankara og var populært blandt studerende på grund af dets lave omkostninger.

Bosphorus Express, 1 Den 1968 i juni startede Istanbul sine tjenester fra Haydarpaşa Train Station til Ankara Train Station i Ankara med de helt nye vogne fra CIWL, et af de førende tog i TCDD. Omkostningerne ved en enkelt billet var 32-lira og tur-retur-billetten var 56-lira. Lokomotiverne for toget er diesel, og 1977 km-jernbanen fra Istanbul til Arifiye blev elektrificeret ved 131.

4 I januar 1979 blev et tog, der tilhørte Ekspres, kollideret med et tog fra Anatolian Express nær Esenkent, og 19 mennesker blev dræbt og 124 mennesker blev såret.

December Da alle Istanbul-Ankara jernbaner blev elektrificeret ved 1993, skiftede de til elektriske tog ved Boğaziçi Ekspres. Det første elektriske tog, der blev trukket af E40002, 26 1993 den december 08: 00 forlod Haydarpaşa. TCDD udstyrede også toget med nye TVS2000-vogne, der blev bygget til at forbedre billedet af jernbanen. Togets begrænsede ekspresservice ændrede sig efter et par år og stoppede ved de fleste stationer og blev et af de lokale bytog, der kørte mellem Istanbul og Ankara.

Bosphorus Express, 25 I august 2004 blev flyvningerne stoppet af TCDD på grundlag af lav brug, men på grund af den stigende offentlige efterspørgsel genstartede 27 i september. Da Ankara-Eskişehir højhastighedsbanen blev åbnet i marts 2009, vendte mange tog, der kørte mellem Istanbul og Ankara tilbage til Eskişehir. Bosphorus Express, 131 km kort afstand fra Istanbul til Arifiye på grund af byggearbejder til højhastighedstogtjenester mellem Gebze og Sapanca, fortsatte dog sin rejse mellem de to byer indtil februar 1. To måneder senere, i april, blev 2012-toget forkortet igen, denne gang i Ankara på grund af opførelsen af ​​forstadsbanen Başkentray. Med åbningen af ​​Istanbul-Eskişehir-udvidelsen af ​​Istanbul-Ankara-højhastighedsbanen tjente Bosphorus Express mellem Arifiye og Eskişehir (2 km) i to år til, indtil 24 blev afbrudt den 19. juli.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar