Bosphorus Express er startet igen

bogazici express genoptager flyvninger
bogazici express genoptager flyvninger

Bosphorus Express er startet igen; Minister Turhan, ”generaldirektoratet for TCDD Transportation Inc. udvider sit serviceafdeling og kvalitet med hver dag der går”.

Mehmet Cahit Turhan, minister for transport og infrastruktur, imødekommer transportbehovene for mellemstationer mellem Ankara og Arifiye (Sakarya), hvor der ikke er stoppet med højhastighedstog.

Bosphorus Express gik fra Ankara ved 08.15 for første gang. Efter rejsen, der varede cirka 6 timer, nåede toget Arifiye ved 14.30.

Turhan, som ministeriet for borgere til at følge alle former for rejsebehov nøje og ikke kun YHT'ler, begyndte konventionelle linjer også nye tjenester med nye tog, sagde han.

Turhan oplyste, at generaldirektoratet for TCDD Transportation Inc.s generaldirektorat udvidede sit serviceafdeling og kvalitet med hver dag, der gik, og at Lakes Express trådte i drift i oktober, og at handicappedes borgers håndfod før Verdens Handicap-dagen vil blive lanceret.

52.4 millioner passagerer flyttede med YHT

Turhan, den første YHT'nin 2009'dan 52,4'dan siden introduktionen af ​​de transporterede millioner passagerer, samt disse tog, der kørte i konventionelle linjer, og regionale tog tjente også en betydelig mængde passagerer.

Turhan understregede, at de forsøger at gøre deres liv lettere ved at opfylde borgernes transportkrav inden for rammerne af mulighederne.

Turhan sagde: Boğaz Med Bosphorus Express, der skal betjenes i løbet af dagen, vil rejsetiden være cirka 6 timer. Toget afgår fra Ankara ved 08.15 og ankommer til Arifiye ved 14.27. Arifiye'den 15.30'da tog vil flytte, Ankara når 21.34'te. Bosphorus Express med 240 passagerkapacitet vil være sammensat af 4 pulman-vogne. Passagerkapaciteten øges, hvis der er stor efterspørgsel efter ekspressen, der vil ombordstille og losse passagerer på den store og lille 16-station og -station, hvor YHT'er ikke stopper. ”

Minister Turhan, "den behagelige og behagelige rejse vil tilbyde Bosphorus Express-billetprisen blev bestemt som £ 55." Sagde han.

08 for første gang den december 2019 08.15'de startende fra Ankara, Express, Sincan, Esenkent (har en holdning) Baseret, Polatli, Beylikköprü, Biçer, Sazak, Yunusemre, Beylikova, Alpu, Eskisehir, Bozuyuk, Karakoyzir, Bilecik, Osmaneli, Alifuatpaşa, Doğançay'da vil tage stilling. (TCDD-transport)

Bosphorus Express rutekort

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar