Bozankaya 30 til at eksportere millioner euro til Rumænien

bozankaya til at eksportere millioner euro sporvogn til Rumænien
bozankaya til at eksportere millioner euro sporvogn til Rumænien

Tyrkiets første jernbanekøretøj eksportør BozankayaProducerer 30% 16 trams med lavt gulv til en værdi af 100 millioner euro til den rumænske by Iaşi.

Designer og fremstiller elektriske erhvervskøretøjer og jernbanekøretøjer i Ankara BozankayaVandt bud på tram 16 til Iasi, Rumænien. 18 måneder vil være de første leverancer vil starte inden 34 måneder efter underskrivelsen af ​​kontrakten.

Bozankayavil producere de bedste løsninger til Iaşi med hensyn til kørekomfort og passagersikkerhed i de nye sporvogne, det vil producere inden for dette udbud. Sporvogne bliver 30 meter lange, 5 moduleret og har en omtrentlig 270 passagerkapacitet. Disse sporvogne, der har en maksimal hastighed på 70 km / t, vil give stor bekvemmelighed ved passager- og boarding takket være 100-design med lav bund.

Tyrkiets indenlandske design forbedrer også metro tog BozankayaTidligere vandt et udbud i Bangkok Metro konsortium etableret med Siemens Mobility og Tyrkiet havde præsenteret de første eksport jernbane køretøj. 22-metroet, der blev leveret inden for projektets rammer, startede sin service i december.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar