Brand Company i Rusland

rederier fra Rusland
rederier fra Rusland

Selvom mange transportformer tænker på, når det kommer til transport, er den dominerende metode til transport vejtransport med lastbil. Vores firma har gennemført både indenlandske og internationale lastbiltransportaktiviteter i mange provinser i vores land i mange år. Vores virksomhed arbejder aktivt med hele 81 i vores land og udfører effektive værker i hele Europa, Asien og Mellemøsten i international transport. Vores firma, som er et af de mest aktive lande inden for international transport, er i stand til at levere tilstrækkelig transporttjeneste med sin brede flåde af køretøjer inden for eksport og import.

Vores land er også engageret i logistikaktiviteter Forsendelse til Rusland Vores firma er et af de sjældne firmaer, der kan levere komplet og delvis transporttjeneste med tyrkiske og udenlandske plade-lastbiler og tilbyder komplet leveringstjeneste til alle byer i Rusland, Moskva hovedstad, og komplet toldleveringstjeneste i delvis transport.

Vores firma, der er blandt de sjældne organisationer, der udfører et bredt sortiment af international transportvirksomhed med godkendelsescertifikat for godstransport, lastbilrapportkort og cmr-forsikring, leverer også problemfri service til sine kunder inden for områder som tungmålertransport, køletransport og containertransport. På grund af begrænsningen i dozval af tyrkiske køretøjer i russisk transport, er et begrænset antal dokumenter udtømt på kort tid, så det er nødvendigt at transportere med udenlandske pladebiler. Vores firma er i stand til at organisere nok køretøjer til at dække dette hul med russiske pladebiler, der er forbundet til dets agenturer i Rusland.

der fungerer som en bekvem transport tjenester til godstransport ved regulativer vej har underskrevet en temmelig godt stykke arbejde af Mersin Tyrkiet og Rusland Transport logistik linje, har gjort et navn for sig selv i mange projekter i sin vogn. Rederier i Rusland Vores firma, der også har titlen som det mest foretrukne logistikfirma, reagerer på alle skriftlige og mundtlige transportanmodninger fra sine kunder på kortest mulig tid med sit erfarne driftsteam, der arbejder med forståelsen af ​​7 / 24. tilbud.

Nyheder: Mehmet Ali BAL
Nyhedsfeed: Konya Transport

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar