Corlu togulykkesbrev til transportministeren fra moren, der mistede sin søn

brev fra moren til transportministeren, der mistede sin søn i corlu-togulykken
brev fra moren til transportministeren, der mistede sin søn i corlu-togulykken

Mısra Öz Sel, moren, der mistede sin søn Arda Sel i Çorlu-togulykken, skrev en tekst indeholdende spørgsmål om transportminister Cahit Turhan. Sel spurgte transportminister Cahit Turhan, ”Hvad har du gjort for menneskelig sikkerhed siden 500-dagen? HDP-MP Garo Paylan læste Sel's brev under budgetforhandlingerne fra Transportministeriet, som stadig pågår i den tyrkiske store nationale forsamling.

Mısra Öz Sel's budskab til transportministeren Cahit Turhan var som følger:

”I en halvtimes erklæring, som du afgav på den parlamentariske generalforsamling for 11 for måneder siden, sagde du nokta fokuset er på menneskeliv og sikkerhed”. Efter Çorlu- og Ankara-ulykkerne var der en ulykke på jernbanerne. De sidste to chauffører døde. Hvilke sikkerhedsforanstaltninger fokuserer du på menneskeliv?

Jeg beder også 12 om at afvise bevægelsen fra Çorlu Train Massacre i Parlamentet i juni for øjnene på de smertefulde familier og sige var der allerede er en igangværende forskningsproces og et af Cahit Turhans ord “under efterforskning X: 500 udeladelse er undladelser åbenlyse. Hele TCDD-kulvertvedligeholdelse og kontrol udføres manuelt og visuelt, og en person er ansvarlig for 700-kilometerlinjen. Vejvagter fjernes. Ihale Intet tillæg ”til reparation af mangelfulde kulverter annulleres. Ingen er i stand til at evaluere meteorologiske rapporter, og dette transportmiddel bærer millioner af mennesker.

Hvad har du gjort for menneskers sikkerhed siden 500 dag? Jeg fortæller dig nogle af manglerne her, og du ved mere. Er du ikke opmærksom på disse i din forskning, som du siger eller bliver undersøgt omfattende? Vil alle disse mangler blive tilskrevet en jernbanearbejder i Massakre-prøven? Det er åbenlyst, at TCDD-øverste ledelse er ansvarlig for disse mangler. İsa Apaydın og tillade andre ledere at blive prøvet?

Vi vil se dine ord om eksistensen af ​​ægte retfærdighed ud fra din holdning til at bringe dem, der er ansvarlige for 25-personens død til retfærdighed. Først da kan du slippe af med pesten for den barn 7-person med 25. Fortæl mig; Skal Oguz Arda tjene penge med dem, der satte min søn i den sorte jord? Hvor mange flere Oguz Arda skal tages fra dette liv på grund af forsømmelse?

Jeg inviterer dig til samvittighed og fortjeneste service! ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar