Corlu togulykkesbrev til transportministeren fra moren, der mistede sin søn

brev fra moren til transportministeren, der mistede sin søn i corlu-togulykken
brev fra moren til transportministeren, der mistede sin søn i corlu-togulykken

Mısra Öz Sel, som mistede sin søn Arda Sel i Çorlu-togulykken, skrev en tekst med spørgsmål om transportminister Cahit Turhan. Sel sagde til transportminister Cahit Turhan, "Hvad har du gjort for menneskers sikkerhed siden 500 dage?" spurgt. HDP-MP Garo Paylan læste Sel's brev under budgetforhandlingerne fra Transportministeriet, som fortsætter på den tyrkiske store nationale forsamling.


Mısra Öz Sel's budskab til transportminister Cahit Turhan er som følger:

”I en halvtimes erklæring, du afgav på den tyrkiske store nationale forsamling for 11 måneder siden, sagde du,” det fokus, vi fokuserer på, er menneskeliv og sikkerhed ”. Der opstod en ulykke på jernbanerne efter ulykken Çorlu og Ankara. De sidste to maskinister døde. Hvad er de sikkerhedsforanstaltninger, du fokuserer på med menneskelivet?

Derudover anmoder jeg den 12. juni om forslaget om at undersøge Çorlu Train Massacre i parlamentet som svar på dem af os, der lider og siger "der er allerede en igangværende forskningsproces" som en grund og også ordene fra Cahit Turhan, "det undersøges meget": 500 dage er gået. over er undladelserne åbenlyse. Koskoca TCDD udfører kulvertvedligeholdelse og kontrollerer manuelt og visuelt, og en person er ansvarlig for den 700 kilometer lange linje. Vejvagter fjernes. Udbuddet til reparation af mangelfulde rister annulleres som "intet tillæg". Ingen er kompetente nok til at evaluere meteorologirapporter, og dette transportmiddel bærer millioner af mennesker.

Hvad har du gjort for menneskers sikkerhed siden 500 dage? Jeg fortæller dig nogle af manglerne her, ved du mere. Er du ikke opmærksom på disse i din forskning, som du siger "forsket i vid udstrækning"? Skal alle disse mangler tilskrives en jernbanearbejder under høringen Çorlu-massakren? Det er indlysende, at TCDD-ledelsen er ansvarlig for disse mangler. İsa Apaydın og tillade andre ledere at blive prøvet?

Vi vil se dine ord om eksistensen af ​​ægte retfærdighed ud fra din holdning til at bringe dem, der er ansvarlige for 25-personens død til retfærdighed. Først da kan du slippe af med pesten for den barn 7-person med 25. Fortæl mig; Skal Oguz Arda tjene penge med dem, der satte min søn i den sorte jord? Hvor mange flere Oguz Arda skal tages fra dette liv på grund af forsømmelse?

Jeg inviterer dig til samvittighedsfuld og samvittighedsfuld service! ”


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer