BUDO Blev en navnesponsor for Gemlik Basketball Club

budo er navnesponsor for gemlik basketballklub
budo er navnesponsor for gemlik basketballklub

Bursa Metropolitan Kommune Transport selskab Burulaş sted i Bursa Sea Busser (Budo), Tyrkiet Basketball 1. Blev navnesponsor for Gemlik Basketball Club, der kæmper i ligaen.

Tilvejebringelse af sportshaller til uddannelsesinstitutioner i Bursa, støtte til amatørsportsklubber, bringe nye navne til tyrkiske sportsgrene med grene inden for kroppen af ​​Belediyespor Club har til formål at sprede sporten til basen i Bursa Metropolitan Municipality kom også til en støtte fra Gemlik Basketball Club. Tilbyder busstøtte specielt til udekampe hidtil, Metropolitan Kommune er for nylig blevet navnesponsor for BUDO og Gemlik Basketball Club.

Undertegnede scorede

Navnesponsoraftale mellem BUDO Gemlik Basketball Club og Metropolitan Municipality blev underskrevet mellem Bandırma Red-kampen. Bursa-borgmester Alinur Aktaş og klubpræsident Berkay Bulut underskrev underskriften, mens Bursa-stedfortræder Zafer Işık ikke forlod sportsfans alene i denne meningsfulde dag. Taler ved underskrivelsesceremonien sagde borgmester Aktaş, da vi faktisk gav transportstøtte. De sagde, at vi kunne gøre noget ved sponsorering. Faktisk lavede vi vores planer for dette år. Men du kan være sikker på, at vi giver al vores støtte især til udviklingen af ​​indendørssport. Dette er ikke kun for Bursa centrum, men også i vores distrikter. Som du ved er der et hold af Metropolitan Belediyespor i Volleyball Efeler League. Vi har et hold i den første afdeling af kvinder i basketball. Men Gemlik Basketball, Berkay Bulut under formandskabet er meget godt arbejde. Jeg ved, at mere end 400 børn spiller basketball under taget af Gemlik Basketball, familier følger dem. Vi sagde, at vi ikke kan være fremmede for noget lignende. Vi blev enige om telefonen den dag. Og to dage senere besejrede han Gemlik Basketball Center. Derefter vandt han på banen. Onsdag besejrede han Mamak Kommune, 3 ved 3. Der er ingen tvivl om, at Gemlik Basketball fortsætter som BUDO Gemlik Basketball fra i dag, men de vil blive besejret i dag, og de vil gøre 4 på 4. Hvis vi har salt i suppen, hvor glade er vi da ”.

4 på 4

I mellemtiden var borgmester Alinur Aktaş, BUDO Gemlik Basketball Bandırma Red hold, som de sponsorerede navnet på kampen fra begyndelse til slut. BUDO Gemlik Basketball besejrede Merkezefendi Kommune, Bornova Belediyespor og Mamak Kommune i deres sidste tre kampe og formåede at besejre Bandırma Kırmızı 97-95 i en meget omstridt kamp. Borgmester Aktaş delte gleden af ​​vinderne i garderobeskabet og lykønskede alle atleter en efter en.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar