CHP Tekirdag stedfortræder Aygun togulykker er resultatet af forsømmelse

chp tekirdag stedfortræder aygun boede togulykker er resultatet af forsømmelse
chp tekirdag stedfortræder aygun boede togulykker er resultatet af forsømmelse

I den parlamentariske plan- og budgetkommission drøfter budgettet for transport og infrastruktur 2020 budget i CHP Tekirdag-vicepræsident Dr. İlhami Özcan Aygun huskede Çorlu-togulykken og Ankara-højhastighedsulykker og sagde, istif Udtræden finder sted efter disse ulykker over hele verden. For os er alle, der er i harmoni, ansvarlige ”.

“SAGENS BEGRUNDELSE ER NEGLEKT”

11 dødelig og hundreder af skader under AK-partiet, der minder om de største togulykker Aygun, for nylig i Çorlu Sarılar 8 juli 2018'deki togulykke 25 borger mistede deres liv, 13 december 2018 borgere døde i Ankara 9 hurtigtogulykke . Pistol Alle ulykker er resultatet af forsømmelse. At disse ulykker ikke kan forhindres og fortsættes, viser, at transportministeriet og TCDD ikke har taget nogen kurser. At den tidligere general manager, der var involveret i disse ulykker, belønnes med en stedfortræder er en indikation af dette ”. Çorlu 1. Aygun erklærede, at ekspertpanelets afgørelse blev fornyet i den sag, der begyndte i High Criminal Court. Men denne delegation er ikke blevet accepteret i nationens samvittighed. Som et resultat har Domstolen anmodet om oprettelse af et nyt ekspertpanel Hey. Aygun, det nye ekspertpanel ved at opføre al uagtsomhed i forbindelse med ulykken, forventes seniorledere at afsløre ulykkesansvaret, understregede han.

OL VIL DU FÅ VEJVAGT? ”

T Jeg er ansvarlig for 250 broen og 2 bin 500 kulvert. Jeg kan ikke finde arbejdere og håndværkere. Aygun påpegede beskrivelsen af ​​retningen, ”Vi ser, at andet personale også klagede over utilstrækkeligheden af ​​vejvagterne. 11 har tusind 394 kilometer jernnetværk. Du har brug for 1.200 vejholderen. Vil du få en ny vejvagt? Spurgte han. Aygun, TCDD og Generaldirektoratet for Meteorologi vil arbejde i koordination og påpegede, at der ikke er noget personale til at evaluere øjeblikkeligt regn, "Giv nu denne koordinering," sagde han. Transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan kunne ikke forklare. (Hüseyin GÖKÇELİ - Çerkezköyexpress)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar