Driverfri og jernbanefri sporvogn starter i Kina

cinde førerløs og unraveled sporvogn starter flyvninger
cinde førerløs og unraveled sporvogn starter flyvninger

Driverless og unraveled Tram starter i Kina; Ifølge nyhederne fra Chinese International Radio følger et køretøj på vejen til Yibin City i Sichuan-provinsen nu sine egne spor og går på gummihjul.

Kinesiske medier rapporterede lørdag, december 7, at det elektrisk drevne køretøj kan accelerere op til 70 kilometer i timen, og batteriet er nemt at oplade. Køretøjet, der er testet i to år, betjenes af et autonomt system med eller uden fører. De tre 300-vogne styres af navigationssystemet såvel som af optiske og andre sensorer. Når bilen bruges af føreren, ser den ud som en meget lang bus.

På den anden side er investeringsomkostningerne væsentligt lavere ifølge eksperters beregninger, da jernbanetrækning ikke er påkrævet. Ruten for det nye autonome bykøretøj er 17,7 kilometer. Desuden kan ruten let ændres i modsætning til sporvognen, der er et jernbanesystem.

Vej til lignende køretøjer findes allerede i Zhuzhou, en af ​​byerne Hunan, Central China Province og Yongxiu, Jiangxi, East China Province. CRRC Zhuzhou Locomotive Company, der opererer i Hunan, har også gennemført tests i varmen fra Qatar siden sommeren med sin nye bil - verdensmesterskabet i fodbold på 2022. Selvom det nye køretøj kan beskrives som en blanding af metro, tog og bus, ligner det mest en sporvogn.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar