Undersøgelse af Misra Oz Sel, der mistede sin søn i Corlu-togulykke

corlu togulykke mistede sin søn misra oz oversvømmelsesundersøgelse
corlu togulykke mistede sin søn misra oz oversvømmelsesundersøgelse

Undersøgelse af Mısra Öz Sel, der mistede sin søn i Çorlu-togulykken: Anklagemyndigheden, der ikke har gjort sit job i 540 dage, åbner en efterforskning for mig. Må ikke skade os mere, dette er min anden jul uden mit barn.


Anne Mısra Öz Sel, der mistede sin søn Arda Sel i Corlu-togkatastrofen, begyndte en efterforskning på grund af hendes sociale medieindlæg. Mısra Öz Sel, der blev kaldt fra Üsküdar-politiet, talte med Evrensel. Mısra Öz Sel, der sagde: ”Det er gået 540 dage, siden jeg mistede min søn,” sagde, han undersøgte, mens han ventede på retfærdighed. Mısra Öz Sel sagde, ”Jeg vil gå og vidne, og så vil jeg indgive en kriminel klage, fordi de ikke har udført deres pligter. Jeg vil ikke opgive min sag. ”

INGEN BEGRUNDELSE, UNDERSØGELSE

Relateret til efterforskningen universelI en tale med Meltem Akyol sagde Mısra Öz Sel: ”De fejrer mit nye år. Den officielle anklagemyndighed for Çorlu iværksatte en efterforskning mod mig om påstandene om, at jeg lavede fornærmende indlæg på sociale medier. Jeg blev indkaldt til erklæringen fra Üsküdar Eminiyet efter anmodning fra Çorlu-chefadvokaten. Jeg er uden for Istanbul, jeg vil vidne, når jeg vender tilbage. De sagde, at når jeg spurgte, hvad jeg ville dele, vil jeg finde ud af det, da jeg ankom. ”

“DAGENS UDTALELSE, HVEM IKKE ARBEJDER I 540 DAGER, ÅBNER UNDERSØGELSE”

Uz Vi ønsker retfærdighed helt fra begyndelsen. 25 mennesker mistede deres liv, i dag er det 540 dage, og der er ikke gjort noget. Ingen er blevet afskediget, i 540 dage i halvandet år er der ikke taget skridt med hensyn til nogen uagtsom embedsmand. I halvandet år har en ekspert i Çorlu anklagemyndighed ikke været i stand til at løse min blindhed, selvom vi har udtrykt uregelmæssigheder med skriftlige beviser, han har ikke sat spørgsmålstegn ved noget, alle fortsætter sit arbejde, fortsætter sit liv, arbejder og tjener sine penge. Men anklagemyndigheden åbner en efterforskning for mig, eller du gør dit job, sagde han.

“Jeg vil blive faldet for forbrydelsen af ​​ikke-pligten”

”Må ikke skade os mere, de forstyrrer vores nerver og tvinger vores tålmodighed, sagde Mısra Öz Sel,” Først lærer jeg indholdet af efterforskningen, afgiver min erklæring, og derefter vil jeg indgive en kriminel klage, fordi de ikke gør deres pligter ”.

"DETTE VÆRRES 2 ÅR UDEN BØRN, JEG HAR PASSET, MIT ENESTE ANMODNING ER BERETTIGHED"

Mısra Öz Sel sagde til sidst: ”Dette er min anden jul uden mit barn. Jeg tog min søn under to togspor. Indtil videre har vi tålmodig ventet på en retfærdig dom. Jeg tager ikke et skridt ud af min sag med disse. Jeg opfordrer dem til at lægge deres hånd på deres samvittighed og foretage en retfærdig rettergang. Jeg håber, at det nye år bliver et år, hvor retfærdighed vil blive tjent og retfærdighed vil blive tjent. ”

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer