CRM Management har taget sin plads i logistikbranchen!

CRM Management har taget sin plads i logistikbranchen!
CRM Management har taget sin plads i logistikbranchen!

CRM Management har erstattet Speed ​​i logistik sektoren !; Fevzi Gandur Logistics mødtes med de seniorstuderende inden for industriel teknik på Kültür University. På seminaret, der blev arrangeret inden for rammerne af kursus Marketing Management, blev informationer delt med de studerende om rekabet-konkurrence i logistikbranchen, korrekt marketing, kundeforhold og CRM-styring ”.

Fevzi Gandur Logistics marketing- og salgsudviklingschef Müge Karahan understregede på seminaret, at det understregede, at det ikke længere er så vigtigt at sælge ethvert produkt eller enhver service som før, og det er vigtigt at vide, hvad det sælger til i dag, og at kende alle aspekter af kunden.

Karahan: Du skal vide, hvad dine kunder vil eller ikke!

”I dagens konkurrencebetingelser er du eller dit brand ikke det eneste for din målkundepublikum, måske har du hundredvis af konkurrenter og alternativer. Hvis du vil skille dig ud, skal du fokusere på din kunde Kar Karahan sagde, at dette også er muligt med CRM-applikationer.

Karahan understregede, at det er vigtigt at kende kunder og vide, hvad de ønsker, med hensyn til at give dem de produkter og tjenester, de har brug for, at det er meget vigtigt at bruge CRM-applikationer og have ajourførte oplysninger om kunder.

Karahan sagde: ”Du skal holde dataene om dine målkunder konstant opdateret. Fordi i løbet af den tid, du ikke kommunikerer, kan deres arbejde, aktivitetsområder eller behov muligvis ændre sig. Hvis du giver kunderne oplysninger om et job, de aldrig har udført, kan du ikke tiltrække deres opmærksomhed

Karahan, CRM-applikationer ikke kun til salg, men bidrog også til en korrekt styring af kundeforhold, hvilket understregede CRM-processerne som et firma siden 2017 Salesforce, tilføjede han.

Yüksektepe: Gevinsten af ​​samarbejde med erhvervslivet

Chef for Institut for Industrielt Ingeniørarbejde, Kültür Universitet, Assoc. Dr. Fadime Üney Yüksektepe understregede vigtigheden af ​​at bringe studerende sammen med interessenterne i det aktive arbejdsliv og give reelle eksempler og lære.

Yüksektepe sagde, at en af ​​de erhverv, der kan drage fordel af og udnytte dataene mest, er industriteknik, hvorfor han understregede vigtigheden af ​​CRM-applikationer for de studerende i denne afdeling og takkede Fevzi Gandur Logistics ledere for deres bidrag.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar