DAP Yapi erstatter firmakøretøjer med indenlandske biler

dap-struktur erstatter firmakøretøjer med husbiler
dap-struktur erstatter firmakøretøjer med husbiler

Tyrkiets største producent af beboelsesejendom beliggende mellem DAP, for eksempel, har industrien opnået et gennembrud. DAP Yapı, som vil fortsætte sin støtte til den tyrkiske økonomi med en indenrigsbil indført med en storslået ceremoni, har besluttet at erstatte 200 firmakøretøjer.


DAP Konstruktion af de førende mærker i ejendomssektoren har Tyrkiet flyttet til bilen. De første bil forsøg Revolution end 58 år senere, alle rettigheder til de nye indenlandske køretøjer, der tilhører Tyrkiet TOGG (Tyrkiet Automobile Enterprise Group) og vil fortsætte med at støtte landets økonomi forklarer DAP opbygge sin regeringstid Bestyrelsesformand Ziya Yilmaz, vigtigt for lokale initiativer at dünyann snak afgav udsagn.

"Tyrkiets Automobile Enterprise Group Innovation Journey to Meet" -program Gebze IT Valley i introduceret tale om indenlandske køretøjer Ziya Yilmaz, "som fremmes af vores præsident. Vores indenlandske bil vil være en hjørnesten i at nå sine fremtidige mål for vores land. At kun se dette som et hjemligt værktøj; 'Er utilstrækkelig til at beskrive sin vision om et nyt og magtfuldt Tyrkiet. Vores indenlandske og nationale biler repræsenterer 60-årige drømme om dette land og nation. ” talte i formen.

Indenlandsk støtte til husbiler

Yilmaz fra Tyrkiets 60-årige drøm om virkelighedens axiom om, at “mit hjerte multiplikatorer altid for dette land; Som DAP Yapı, der har produceret, investeret og leveret beskæftigelse for sit land og nation siden dens oprettelse, er vi klar til at lægge vores hænder under stenen for at gøre denne drøm til virkelighed. I denne sammenhæng er vi stolte over at påtage os, at vi erstatter de 200 køretøjer i vores virksomhed med vores indenlandske bil. Han opfordrede alle magtfulde virksomheder til at støtte landets økonomi med indenlandske biler.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer