Demirtaş har modtaget oplysninger om det igangværende nationale tog

viceminister undersøgte demirtas, der fremstiller det nationale tog, der pågår
viceminister undersøgte demirtas, der fremstiller det nationale tog, der pågår

Demirtaş har modtaget oplysninger om det igangværende nationale tog; Viceminister for miljø og byplanlægning minister en række hændelser Sakaryay Mujahid Demirtas besøg for at føre samtaler med Tyrkiet Wagon Industry Inc. (TÜVASAŞ) besøgt.

Inden for besøgets rækkevidde var TÜVASAŞ formand og administrerende direktør Prof.Dr. Dr. İlhan Kocaarslan og hans team mødtes med viceminister Demirtaş TÜVASAŞ fortsatte produktionen af ​​det nationale og nationale tog modtog information om. Senere delegationen i fabrikkens område, er der behov for aluminium og rørige konventionelle og højhastigheds-togsæt i jernbanesektoren Tyrkiet, er metro og sporvogn køretøjer fremstillet med lokal og national facilitet jernbanekøretøjer Aluminium Krop fundet i produktion fabrik i undersøgelsen og ønskede for et stykke chat og bekvemmeligheder med Demirtas arbejdere.

Derefter besøgte Demirtaş indersiden af ​​det nationale tog, som fortsatte produktionen og udtrykte sin tilfredshed med undersøgelserne og forlod TÜVASAŞ.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar