Gratis transport til 1 millioner handicappede passagerer på jernbaner

Gratis transport til 1 millioner handicappede passagerer på jernbaner
orange bordanvendelse starter ved stationen og stationerne i dag

Transport og Infrastruktur minister M. Cahit Turhan, tilgængelighed af personbefordring i Tyrkiet, give udtryk fortsatte i alle faser af transport af projektgennemførelsen, "omfanget af projektet, transport er en af ​​de mest basale rettigheder og behov den mest behagelige, nemmeste måde at mødes og mere med offentligheden For at integrere lancerer vi Orange Table-applikationen i 2 december. ”

Turhan, ministeriet, det arbejde, der udføres for at lette livet for mennesker med handicap, fortalt.

Gennemføres i regi af ministeriet "Tilgængelighed projekt af passagertransport i Tyrkiet", at den fortsatte gennemførelse af alle former for transport give udtryk Turhan, sagde, at en af ​​de transportydelser barriere-fri til at sætte en ansøgning.

Turhan erklærede, at Orange Table-applikationen vil blive taget i brug i 2 december for at imødekomme de mest basale rettigheder og behov for handicappede på den mest bekvemme, lette måde og integrere mere med samfundet. og så ville hjælp være systematisk, sagde han.

“Orange bord implementeres på 13-station”

Turhan oplyste, at de passagerer, der ønsker at drage fordel af denne ansøgning, skal klikke på linket på billetsalgsskærmen og udfylde "Assistance Request Form" og videresende deres bistandsanmodninger.

”Passagerer, der anmoder om hjælp via internetadressen, får hjælp af personalet på servicestedet Orange Table under deres rejser. I denne proces vil den relevante passager, ledsaget af personalet til at rejse til sædet og ankomststationen til stationen igen med hjælp fra personalet blive leveret til udgangen. Du er ikke alene i dine togrejser Orange Table-applikationen, der blev implementeret af TCDD og TCDDs generaldirektorat for transport med mission af Önce Human First misyon, implementeres med 13-personale på 53-stationen / stationen, hvor højhastighedstog stopper i første omgang. ”

“Fri adgang til 1 millioner handicappede passagerer i år”

Ankara, Eryaman, Eskisehir, Konya, Pendik, Sogutlucesme, Halkalı, Izmit, Polatli, Bozuyuk, Bilecik, Arifiye, Gebze stationer får Orange Table service, Turhan, YHT'ler har også alle former for faciliteter til komfort og komfort for handicappede passagerer sagde.

Udtrykker, at der er særlige steder, der er forbeholdt handicappede passagerer i YHT-apparaterne, er der toiletter til handicappede og handicappede ramper til landing og ombordstigning, sagde Turhan, çalış Arbejdet fortsætter med at gøre den eksisterende køretøjsflåde og nye køretøjer tilgængelige for handicappede passagerer. For at kommunikere med hørehæmmede passagerer fik 20-personale undervisning i tegnsprog på 76-arbejdspladsen, og 208-personale i forkant af public relations blev trænet i kommunikation med handicappede passagerer. ”

Turhan understregede også, at handicappede assistenter er ansat i Call Center nummereret 444 82 33, og at der er mulighed for videoopkald via Call Center.

Påmindelse om, at kun passageren med en handicaprate på 40 er i stand til at rejse gratis med den handicappede og hans ledsager, der har en handicaprate på 50 og derover, sagde Turhan, at YHT, 1-konturen og regionale tog sidste år gratis transport til mere end XMUMX millioner handicappede passagerer.

Posta Gratis synshandicapte porto ”

Turhan, verdensudviklingssammenslutningen for handicappede og venner af hovedkvarteret indtil udgangen af ​​dette år, den nuværende APS-kurer-, post- og godstransportaftale, sagde han.

Tyrkiet til de trængende i den almindelige kørestol, at akku-maskiner sendt peger Turhan, APS i 0-30 kilogram rækkevidde Courier / Mail Shipping er opladet 16 pounds, mens i 30 kg over lasten fortalte mig så 30 rabatter gælder.

PTT AŞ, der tilbydes kunder af nogle PTTMatiklerin-tastaturer, der er egnede til brug af synshæmmede tastaturer, der henleder opmærksomheden på Turhan, PTTMatiklerin-deponerings-, tilbagetræknings- og kvitteringsmodtagelsesenheder på den del af brugen af ​​persiennen til brug af synshæmmede enhedsnavn skrives.

Yüzde 25 procent rabat på kabeltjenester ”

om 3 millioner hørehæmmede til gavn af mere effektive e-forvaltning Gateway-tjenester i Tyrkiet med det formål at "e-forvaltning Ingen barrierer" projekt Turhan understregede, at realisering, over nettet i 2015 (www.turkiye.gov.t er), mobiltelefoner i løbet af det sidste år (Android, iOS), rapporterede centrum for hørehæmmede borgere, at tjenesten begyndte at blive leveret.

Med projektet henvendelser, forslag og klager fra de hørselshemmede borgere vedrørende e-Government Gate direkte til repræsentanterne for borgerne ved at formidle misforståelse og tab af tid på grund af Turhan-kommunikation, ”På denne måde er det målet at forbedre livskvaliteten for vores hørehæmmede borgere. Vores barrierefri kommunikationscenter er åbent i 08.00-18.00 timer, undtagen weekend- og helligdage. For det meste i socialsikringsinstitutionens tjenester, glem ikke adgangskoden, Revenue Administration Skatgældsundersøgelse, Justitsministeriet Straffepostregistrering og retssagsundersøgelser opfordrer til oplysning. Kul sagde han.

Turhan oplyste, at 25-rabat anvendes i alle takster og kampagner inden for kabeltjenester for handicappede kunder, og tilføjede, at alın 5126 ”ikke-blokeret kommunikationslinje giver kundeanmodninger gratis via SMS.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar