Bursa Courthouse Junction Pressed

der blev trykket på knappen for jurisdiktionskrydset
der blev trykket på knappen for jurisdiktionskrydset

Tryk på knappen for Bursa Courthouse Junction; Den nye retsbygningsbygning, Videnskabs- og Teknologicenter, udstillingscenter, opførelsen af ​​det igangværende politiafdeling og Gökmen rum- og luftfartscenter i færdiggørelsesfasen af ​​trafikdensiteten vil blive elimineret af Bursa Metropolitan Municipality Junction vil blive fjernet.

For at eliminere transportproblemet i Bursa fortsætter Bursa Metropolitan Municipality sine arbejder såsom udvidelse af veje og nye veje, smarte kryds, opmuntring til offentlig transport, optimering af jernbanesystemet og på den anden side planlægger den at overvinde de tilstoppede vener med trafik med nye broer. Med flytningen af ​​det nye retsbygning øges trafikbelastningen ved forbindelsesstedet for den nærliggende østlige ringvej til Istanbul Street med hver dag, der går, og Metropolitan Municipality vil løse dette problem med kryds mellem to sløjfer.

Projektarbejder startet

Bursa Metropolitan Kommunes borgmester Alinur Aktaş, både i området for retsbygningskrydset og opførelsen af ​​den nye ekstra servicebygning inden for fundet videnskabsarbejde. I BUSKI i Acemler Transportation Department, Department of Science Affairs og Park Gardens Department of Department of City Aesthetics Department for at udtrykke, at præsident Aktas, er der også tæt på 400'e storbyansatte forårsagede en alvorlig intensitet mindet. Med oplysning om, at 60-delen af ​​servicebygningerne er færdig, og de ønsker at færdiggøre arbejderne som april og maj, sagde borgmester Aktaş, ”Denne region har fået betydning som placeringen af ​​retsbygningen. Vi har implementeret en parkeringsordning, men sikkerhedsbygninger stiger. Umiddelbart bag er Gökmen Space and Aviation Center, som vi også er interessenter på. Vi har også et videnskabs- og teknologicenter. I betragtning af det fair område startede vi en proces relateret til opførelsen af ​​en ny genvejsvej til Yalova-vejen og udformningen af ​​domstolskrydset på stedet. En lupu af krydset vil være på 14 drejeområdet i vores kommune. Den anden sløjfe vil blive eksproprieret. Vi startede projekt- og planlægningsundersøgelser. Vi vil starte arbejdet med det nye år. Vi vil have lettet denne region fuldstændigt, der forårsagede alvorlig overbelastning ..

der blev trykket på knappen for jurisdiktionskrydset
der blev trykket på knappen for jurisdiktionskrydset

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar