Konkrete trin, der skal tages for Sakarya Rail System Project

der vil blive taget konkrete skridt til sakarya-jernbanesystemprojektet
der vil blive taget konkrete skridt til sakarya-jernbanesystemprojektet

Konkrete trin, der skal tages for Sakarya Rail System Project; Borgmester Ekrem Yüce mødtes med transportprofessor Mustafa Ilıcalı og sagde: ”Vi arbejder hårdt for at tage konkrete skridt med hensyn til jernbanesystemer. Vi kender ham for sit arbejde inden for transport. Dr. Jeg vil gerne takke Ilıcalı for deres støtte og bidrag. Forhåbentlig er de jernbanesystemer, vi implementerer inden for transport, en ny milepæl for Sakarya. ” På mødet afholdt i AKOM Dr. Ilıcalı holdt en præsentation om 'AGT Metro' -systemet.

Sakarya Metropolitan-borgmester Ekrem Yüce, Istanbul Commerce University Transportafdelingsdirektør og tidligere viceprofessor. Dr. Mustafa Ilıcalı mødtes med. På mødet afholdt i AKOM Dr. Ilıcalı transportsystemer. Præsident Yüce erklærede, at de arbejder med beslutsomhed for jernbanesystemer, der vil være vendepunktet i Sakarya transport.

AGT-metroprop

gennembrud i Tyrkiet relateret til transportsektoren er meget vigtigt, at oplysninger om et system, Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı sagde, AG Indførelsen af ​​AGT Metro, som er kendt i verden, i Bursa, Afyon og Kayseri, såvel som Sakarya, vil medføre stor trafikkomfort. Den største fordel ved AGT-metrosystemet er, at det har en meget hurtig konstruktionsstruktur. Høj klatrekapacitet gør det lettere at bruge skråningstopografien, den fragmenterede vognstruktur med en høj manøvrerbarhed, der er kompatibel med den eksisterende by, støjfri og vibrationsfri transport, lave driftsomkostninger, sikker køretøjsindtræden, nul ulykkesrisiko og vedvarende energi til miljøet med AGT-metrosystemet i forgrunden Det rejser. Jeg håber, at dette system vil være behageligt i byen, når det kommer til transport i Sakarya, ”sagde han.

Der tages konkrete skridt på jernbanesystemer

Efter præsentationen sagde præsident Ekrem Yüce: ”Vi arbejder på nye projekter, som vi vil bringe til vores by. I denne henseende er Istanbul Commerce University Department of Transportation Director prof. Dr. Vi mødtes med Mustafa Ilıcalı. Vi arbejder hårdt for at tage konkrete skridt med hensyn til jernbanesystemer. Vi tænker og tænker på at indse det bedste og det rigtige. Vi kender ham for sit arbejde inden for transport. Dr. Jeg vil gerne takke Ilıcalı for deres støtte og bidrag. Forhåbentlig er de jernbanesystemer, vi implementerer inden for transport, en ny milepæl for Sakarya. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar