Istanbul Your Sea Workshop 11 afholdes i december

istanbul din sea calistayi vil blive organiseret i området
istanbul din sea calistayi vil blive organiseret i området

Istanbul Your Sea Workshop 11 afholdes i december; Istanbul Metropolitan Municipality organiserer Senin Istanbul Your-Sea Workshop yönelik, hvor byens maritime transportproblemer og løsningsforslag vil blive investeret på bordet. Værkstedet, der starter med IMM-præsident Ekrem İmamoğlu's åbningstale, afholdes i Haliç Shipyard den december 11.

İstanbul Metropolitan Municipality og dets datterselskab Şehir Hatları A.Ş. vil blive afholdt af Sea Workshop, hvilket øger andelen af ​​bytransport i byen ved at tackle problemet, køreplanen vil blive bestemt.

På workshoppen, hvor problemer og løsninger til søtransport drøftes detaljeret, vil 300-deltagere mødes, herunder akademikere, journalister, fagkamre, repræsentanter for relevante ikke-statslige organisationer og repræsentanter for den marine sektor.

LØSNINGER OG PROJEKTER GENTALES

Møderne starter med åbningstalen fra Istanbul Metropolitan Kommunes præsident Ekrem İmamoğlu med titlen 'Søtransport i Istanbul', 'Canal Istanbul' og 'Istanbul Sea Culture'. Akademikerne, forskerne og ledere i sektoren vil deltage som talere på værkstedet, hvorved andelen af ​​havet i offentlig transport, havstyring efter jordskælvet, klimaforandringernes interaktion med havet og løsninger og projektforslag inden for rammerne af den fælles lov præsenteres.

I værkstedet Dr. Resat Baykal, professor Dr. Mustafa İnsel, professor Dr. Professor Cemal Saydam, Assoc. Dr. Jale Nur Ece, Dr. İsmail Hakkı Acar, Ph.D. Sinan Yardım, uafhængig forsker Cihan Uzunçarşılı Baysal, masteringeniør Tansel Timur vil være navnene til at evaluere alle aspekter af søtransport i Istanbul.

11 PÅ DECEMBER HALİÇ SHIPYARD

Forfatter, digter, journalist, forsker, teaterskuespiller og marineentusiast Sunay Akın og pensioneret bagadmiral Cem Gürdeniz vil også bidrage til den maritime kultur. Dr. Haluk Gercek, Ph.D. Kaptajn Özkan Poyraz bliver moderator.

11 afholdes på Haliç Shipyard i december Workshoppen afsluttes med oprettelse af arbejdsudvalg og afslutningstale efter Q & A-sessionen.

PROGRAM:

Historie: December 11 2019
timer: 09.00
Beliggenhed: Halic Shipyard

WORKSHOP-PROGRAM MED 10-TEMATISK TITEL UNDER HOVEDSessionen vil være som følger:

Session - SEA TRANSPORT I ISTANBUL

Moderator - Dr. Kaptajn Özkan Poyraz

Højttalere:

a-Fortid, nutid og fremtid for urban søtransport i Istanbul - Prof.Dr. Dr. Resat Baykal

b-Planlægning af søtransport i bytransport: Principper - tilgange - belastning. Eng. Tansel Timur

c- Transportintegration, Sea & Land Integration Kontakt İsmail Hakkı direkte

d-Marine transportteknologier og miljøpåvirkninger i byområder Dr. Eksempel: Mustafa İnsel

Session - KANAL ISTANBUL

Moderator - Prof.Dr. Dr. Kontakt Haluk direkte

a-Historisk proces med overgangsregime for tyrkiske stræder, betydningen af ​​Montreux-konventionen og Istanbul

Evaluering af havulykker i Bosphorus - Assoc. Dr. Jale Nur Ece

b-Channel Istanbul Why Not - Prof.Dr. Dr. Kontakt Cemal direkte

c-Lokale borgere og et andet bybillede mod kanalen İstanbul - Forsker Cihan Uzunçarşılı Baysal

Session - ISTANBUL MARINE CULTURE

Moderator - Prof.Dr. Dr. Kontakt Haluk direkte

Højttalere:

a-Istanbul Marine Culture - Forfatter Sunay Akın

b-Hav og sport - Kontakt Sinan direkte

c-21. Integration af Istanbul i det 18. århundrede - pensioneret admiral Cem Gürdeniz

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar