EGO General Manager Alkaş mødtes med private offentlige myndigheder

ego-generaldirektør alkas private mødtes med offentlige transportsamarbejdsformænd
ego-generaldirektør alkas private mødtes med offentlige transportsamarbejdsformænd

EGOs generaldirektør Nihat Alkaş, vicegeneraldirektør Fatih Eryilmaz mødtes med embedsmænd i det private offentlige transportselskab fra distrikterne. Alkaş, i sin tale på mødet, "Vores vigtigste opgave, befolkningen i Ankara under de mest gunstige forhold, den mest komfortable så hurtigt som muligt den mest økonomiske og bæredygtige transport," sagde han.

Callcenter og andre kommunikationskanaler, hovedparten af ​​anmodninger og klager fra agenturet om, at transporten stammede fra Alkas, speciale officielle offentlige transporttjenestemænd til at overholde servicetiderne, trafikreglerne og især bad borgerne om at opføre sig uhøflige.

Alkaş sagde, at de ønsker at løse problemerne ved at komme sammen med alle interessenter og blive enige om, at de sammen vil finde den mest passende model inden for offentlig transport. Påpeger, at løsningsorienteret og gensidig udveksling af ideer er vigtig i forståelsen af ​​den sociale kommune, tilføjede Alkaş, at de vil finde det bedste, det rigtige og det smukkeste sammen med denne forståelse.

Leder for busafdelingsafdelingen Mustafa Geyikçi deltog også på mødet, hvor krav fra private offentlige kooperativer blev hørt.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar