ENKA bygger Highway i Serbien med Partner Bechtel

bechtel enka uk bygger motorvej i serbia
bechtel enka uk bygger motorvej i serbia

ENKA blev sammen med sin joint venture-partner Bechtel valgt af Republikken Serbiens regering til at påtage sig designet og opførelsen af ​​Morava Corridor Motorway Project 10 kilometer, der forbinder Central Serbien med de paneuropæiske korridorer 11 og 112.

Morava Corridor Motorway Project er designet med 1 km / t design startende fra Pojate og A130 (nord-syd motorvej i det centrale Serbien), der passerer gennem Kruševac (tidligere industrielle centrum i Jugoslavien) til Preljina i den nordlige del af čačak. 112 er en kilometeropdelt motorvej med hastighed.

Projektet strækker sig i øst-vest retning i West Morava-floddalen og ses som en udbyder af nye økonomiske korridorer til industribyen Kruševac og internationale forbindelser med Bosnien, Montenegro og Makedonien.

I henhold til betingelserne i den underskrevne kontrakt vil konstruktionen af ​​motorvejen begynde i de første måneder af 2020 og vil være afsluttet i et samlet 2.5 byggeår, hvor hver del er mindre end 4 år.

Et omfattende telekommunikationsnetværk er planlagt langs motorvejsruten for at forbedre tilgængeligheden i regionen og tilvejebringe en digital korridor. Inden for projektets omfang 10 nye kryds, adskillige strukturer, der krydser motorveje, jernbaner og Morava-floden langs ruten, omfattende erosionsbeskyttelsesarbejder på grund af store oversvømmelsesflader i West Morava-floden, oversvømmelsesbeskyttelsesforanstaltninger, lange flodomlægninger, dæmninger og en ny Opførelsen af ​​flodbundet finder sted.

Derudover 78 bridge, 24 overpass, 12 underpass, 20 million m3 udgravningsarbejde, 17 millioner m3 beton, 490.000 millioner m3 subbase, 1.7 millioner tons asfalt og 3 km lang gelænder.

ENKA og dets joint venture-partner Bechtel, siden år xnumx'l Albanien, Kroatien, Kosovo, Tyrkiet og held foretog store infrastrukturprojekter i regionen, herunder de store motorveje i Rumænien. Takket være dette partnerskab blev 1990 kilometer-motorvejen bygget fra en bar af vigtige ingeniørstrukturer såsom tunneler, broer og viadukter.

ENKA vil realisere dette vigtige infrastrukturprojekt takket være dets overordnede teknik-, konstruktions- og fremstillingsviden, der er opnået i løbet af sin 60-historie, samt dens overlegne kvalitets-, miljø-, sundheds- og sikkerhedsstandarder.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar