ESHOT-øvelse modtager fuld karakter fra eksperter

ESHOT klar til nødsituation
ESHOT klar til nødsituation

ESHOT-øvelse modtager fuld karakter fra eksperter; Generaldirektorat for ESHOT Gediz Tunge vedligeholdelsesfaciliteter i jordskælvet og ildøvelser var spændende minutter.


Izmir Metropolitan Municipality ESHOTs generaldirektorat søger ikke i overensstemmelse med lovgivningen i nødsituationer i nødsituationer efter aktionsscener. I Gediz tunge vedligeholdelsesfacilitet opstod jordskælvet med 6,3-størrelse som et resultat af scenariet, og derfor var det elektriske system i centrallageret en brand. Personalet forlod lageret uden panik og bemærkede, at flammerne voksede ved antændelse af antændelige materialer og ringede til brandvæsenet. På den anden side gjorde personalet, der var ansvarlig for slukning og evakuering af ild ved at komme ind i lageret, brandslukkningsrør den første indgriben. Træningen fik fuld karakter fra eksperter

Medarbejdere samlet i det sikre område blev talt, og antallet manglede på grund af øvelsen. Arbejdet med at finde det manglende personale er begyndt. Efter den første indgriben fra det medicinske team til det sårede personale blev personalet sendt til hospitalet med ambulance. Ved hjælp af disse øvelser sigter Generaldirektoratet for ESHOT at være klar til mulige nødsituationer.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar