ESHOT Solkraftværks kapacitet stiger til 5 Megavata

eshot-solkraftværks kapacitet vil stige til megawatt
eshot-solkraftværks kapacitet vil stige til megawatt

I offentlig transport i byerne ved at indføre 20 elektriske bus ESHOT tildele en første i Tyrkiet, en vigtig del af energien fra Solar Energy Plant (GES) giver.

1,38 Megawatt (MW) tagtype GES-kapacitet på ESHOTs Buca-Gediz-campus vil stige til 5 Megavata med GES'erne, der skal bygges i Çiğli og Adatepe-campuserne.

Bestyrelsen for Energy Industrialists and Businessmen Association (ENSIA) besøgte Erhan Bey, der blev udnævnt til generaldirektoratet for ESHOT i september på hans kontor og ønskede succes.

“MERIT INDIKATOR”

ESHOT vicedirektør of Fate Sertpoyraz tale under et besøg finder også sted Ensier Bestyrelsesformand Hüseyin Patriots, Izmir Metropolitan Kommune i mange år, vicegeneralsekretær, der tjente som Bey, organisationens vigtigste arkitekter i hele det finansielle succes er et eksempel for Tyrkiet, at det mindede.
At konstatere, at Tunç Soyer, borgmesteren for Metropolitan Municipality, udnævnte Erhan Bey til leder af en veletableret institution som ESHOT, er et bemærkelsesværdigt eksempel på den betydning, han tillægger fortjeneste. Vi giver fuld støtte til GES-investeringer. Vi er klar til at bidrage til ESHOTs vedvarende energiprojekter uden at vente på noget svar karşılık.

2 NYE GES vil blive installeret

Erhan Bey, General Manager for ESHOT, sagde, at de ville være glade for at arbejde sammen med ikke-statslige organisationer i projekter, der vil tilføre værdi til byen. I 2020 oplyste Mr., at de vil tilføje hundrede busser til ESHOT-flåden, inklusive 20 Electric, og erklærede, at de vil realisere mange mere miljøvenlige investeringer.
Påmindelse om, at ESHOT's nuværende GES-projekt i Gediz producerede 2,2 millioner kilowatt-timer elektricitet årligt og sparede TL 1,6-millioner, foretog Erhan følgende vurdering:

”Vi tjener i 536-distriktet Izmir med tusind 30-busser. Cigli og Buca Adatepe faciliteter fortsætter med at oprette to separate GES. Sammen med disse kraftværker, som hver har en installeret kapacitet på 1 MW, genererer vi cirka 3 millioner kilowatt-timers elektricitet. Vores mål er at øge vores kapacitet til 5 MW. Når vi gennemfører alle disse investeringer, får vi 62% af vores samlede elforbrug fra solen. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar