Åbent automarked i Manisa Old Garage

et åbent automarked etableres i den gamle garage i Manisa
et åbent automarked etableres i den gamle garage i Manisa

Åben auto marked etableres i Manisa Old Garage; MANULAŞ, et datterselskab af Manisa Metropolitan Municipality, oplyste, at Old Garage vil blive oprettet på søndage mellem 08.00-17.00 timer.


I erklæringen fra MANULAŞ om det åbne auto-marked, der skal etableres i Eski Garaj, vil Manisa Old Garage Open Auto-markedet med kapacitet på 500-køretøjer være åbent mellem 08.00-17.00 timer på søndage. Der er ingen adgangsgebyr for biler og erhvervskøretøjer i de første uger, og der opkræves et symbolsk gebyr i de følgende uger. Manisa Old Garage Open Auto Market MANULAŞ A.Ş., et datterselskab af Manisa Metropolitan Municipality. vil blive betjent af. ”


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar