Den etiopiske transportminister besøgte AKH Railway Site

etiopisk transportminister akh dmiryolu sted besøgt
etiopisk transportminister akh dmiryolu sted besøgt

Den etiopiske transportminister besøgte AKH Railway Site; I Etiopien er der igangværende værker ved Awash Waldia-Hara Gabaya Railway Project på 1,7 milliarder dollars, der udføres af det tyrkiske firma Yapı Merkezi Holding.

Den etiopiske FDC-transportminister Dagmawit Moges, Amhara-distriktspræsident Temesgen Tiruneh, premierministerens kontor Urbanism og infrastrukturkonsulent Jantirar Abay, ERC's CEO Sentayehu Woldemichael og hans delegation, vicegeneraldirektør for afrikanske tunge jernbaneprojekter, Ilhan Cengiz AKH besøgte byggepladsen ledsaget af projektledelse.

Holdet startede deres besøg med en cinevision-demonstration i Workshop og General Store-bygningen i Depot-området og foretog derefter tekniske inspektioner i Workshop-bygningen, CTC-bygningen og kontrolrummet inde i CTC-bygningen. Efter at have forladt værkstedet og depotområdet med køretøjer blev Kombolcha Station taget, og der blev taget mindefotografier og henholdsvis Bridge-40, Transformer-6 og Tunnel-7 blev besøgt.

Dagmawit Moges, der underskrev mindebogen, udtrykte sin glæde over, at Temesgen Tiruneh og Jantirar Abay havde afsluttet vores projekt med høje standarder og store ofre og bemærkede påskønnelsen af ​​hele projektgruppen for at overvinde vanskelighederne under dets konstruktion.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar