Driver-handicappet kommunikationstræning for chauffører med offentlig transport i Kocaeli

føreruddannelse for handicappede i offentlig transport
føreruddannelse for handicappede i offentlig transport

Driver-handicappet kommunikationstræning for chauffører i offentlig transport i Kocaeli; Kocaeli Metropolitan Municipality fortsætter med at øge bevidstheden om sit transportpersonale, nemlig TransportationPark og andre offentlige trafikførere. Inden for dette omfang blev P Driver-Disabled Passenger Communication Ulaşım-træning givet til TransportationPark-chauffører og chauffører med offentlig transport.

KØRER-Deaktiveret PASSAGERKOMMUNIKATION

Kocaeli Metropolitan Municipality Afdeling for transport og trafikstyring Offentlig transportgren Direktorat Uddannelsesenhed TransportationPark fortsætter med at uddanne chauffører og chauffører af offentlig transport. Til dette formål fik chauffører undervisning i at lære folk med handicap at kende og til at kommunikere uden handicap. Erkan Aydemir, træningseksperten, gav "Driver-handicappet passagerkommunikation" uddannelse afholdt i civilsamfundscentret.

FORMÅLSVÆRDIGHED I UDDANNELSE

Sürücü Uddannelse med førerhæmmet passagerkommunikation, der blev præsenteret for at forbedre forholdet mellem chauffører og passagerer på en positiv måde og øge opmærksomheden, fortsatte i en hel dag. Uddannelsen vil blive leveret i grupper med 30 mennesker og vil blive givet til alle chauffører i hele byen. I træningerne, hvor alle former for teknisk information blev leveret, blev der også diskuteret spørgsmål vedrørende behandling af handicappede passagerer. Det sigter mod, at chaufførerne opfører sig over for handicappede og skaber opmærksomhed for handicappede.

UDDANNELSER

I træningen med ”fører-handicappet kommunikation” forklares emner som handicap, typer af handicap og uhindret kommunikation med handicappede. Uddannelsen tilbyder også løsninger til de problemer, som handicappede har generel og offentlig transport. TransportPark og chauffører med offentlig transport informeres om førerhæmmede passagererkommunikation samt chaufførers arbejdsstandarder og etik, uddannelse i offentlig transport og trafiklovgivning, føreradfærd og psykologi, sikker og økonomisk køreteknik, førstehjælp og erhvervssygdomme.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar