De første billeder af nyt højhastighedstogssæt delt

første billeder af nye højhastighedstogsæt delte
første billeder af nye højhastighedstogsæt delte

Den tyske gigant Siemens nye High Speed ​​Train (YHT) til TCDD afsløres. YHT, der kan gå 300 kilometer i timen, sigter mod at give passagererne en mere behagelig og sjov oplevelse.

I 2018 underskrev TCDD en 12 million Euro-aftale med Siemens, Europas største teknologiselskab, til produktion af 340 High Speed ​​Train (YHT), den første blev for nylig leveret. Den nye YHT, der er taget til High Speed ​​Train Maintenance Center i Etimesgut, vil blive taget i brug i 2020 efter de test, der skal udføres.

Nyt højhastighedstogsæt
Nyt højhastighedstogsæt

TCDD udvider sit High Speed ​​Train-netværk og ønsker at være en af ​​de førende transporttjenester i Europa på dette område. Organisationen, der allerede har 19 YHT-sæt, øger dette antal til 31 med de nye sæt fra den tyske gigant Siemens.

Nyt højhastighedstogsæt
Nyt højhastighedstogsæt

Ifølge Habertürk kommer den nye YHT med mange nyskabelser. Myndighederne i lyset af feedback fra passagerer i cafeteria-sektionen med antallet af sæder og borde 16'dan 36'ya bestået. Derudover er antallet af stikkontakter i vognene blevet øget for at give passagererne lettere at oplade deres telefoner og laptops. Derudover har hver bil en særlig to-sætsafdeling for handicappede passagerer.

Nyt højhastighedstogsæt
Nyt højhastighedstogsæt

I dag har TCDD, der leverer High Speed ​​Train-service mellem linjerne Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Eskişehir-Konya, Eskişehir-Istanbul og Konya-Istanbul, hidtil været vært for cirka 53 millioner passagerer. De nye YHT'er, der er produceret af Siemens på dens faciliteter i Düsseldorf, Tyskland, er planlagt til at komme i drift fra februar 2020. Højhastighedstogsæt kaldet Valero vil være i stand til at nå 300 kilometer i timen. (Webtekno)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar