Elouali fiskerbåd produceret i Trabzon lanceret

Elouali fiskerbåd produceret i Trabzon lanceret
Elouali fiskerbåd produceret i Trabzon lanceret

Elouali fiskerbåd produceret i Trabzon lanceret; Çamburnu Shipyard i Surmene-distriktet i Trabzon afsluttede konstruktionen af ​​den "Elouali" navngivne fiskerbåd, Trabzon-guvernør Ismail Ustaoglu og Trabzon Metropolitan-borgmester Murat Zorluoglu blev lanceret med deltagelse af en ceremoni.

Trabzon, en fremhævet fiskerbåd, er meget vigtig for produktionen af ​​forretningsfolk, der arbejder i Marokko, og udtrykker betydningen af ​​Metropolitan Mayor Zorluoglu, "Faktisk er iværksætterånden i Trabzon, en klar indikation af, hvad vores folk kan gøre," sagde han.

Elouali fiskerbåd

Zorluoğlu oplyste, at eksporttallet for Trabzon er steget i løbet af det sidste år fra november og sagde: orum Jeg lykønsker lederne af Mimarine Company, der lavede dette skib. Jeg vil gerne udtrykke min inderlige tak til Elouali-familien, der beordrede dette arbejde og var blandt os i dag for at modtage det. I henhold til oplysningerne fra Eastern Black Sea Exporters 'Association overskred eksporten af ​​virksomheder fra Trabzon-oprindelsen 1 milliarder dollars indtil sidste november. Dette repræsenterer et meget højt tal sammenlignet med sidste år? Denne eksport er ikke kun fremstillet af hasselnødder, men inkluderer også sådanne produkter. Vi har eksporteret produkter inden for helt forskellige felter. Jeg håber, at eksporten af ​​vores Trabzon når flere punkter. Vi er i øjeblikket 17-rækkerne i eksport blandt provinserne. Vi tror helhjertet, at vi kan være blandt de første 10. ”Fiskerbåden ved navn ou Elouali di blev lanceret med bøn og bifald efter protokollens taler.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar