Gaziray Suburban Line Information Meeting afholdt

gaziray forstadsinformationsmøde blev afholdt
gaziray forstadsinformationsmøde blev afholdt

Gaziantep Metropolitan Municipality Gaziray Commuter Line Information Information-møde blev afholdt, information om de underjordiske 5-kilometerarbejder, der blev indledt til Gaziray-projektet, blev givet.

I Gaziray-projektet, som er et af megaprojekterne af borgmesteren for hovedstadskommunen, Fatma Şahin, accelererede arbejderne mod slutningen. Informationsmødet, hvor den seneste situation i projektet blev drøftet, blev afholdt i forsamlingshallen i hovedstadskommunen. Inden for rammerne af Gaziray-projektet, informationsmødet om 5-kilometerlinjen, der vil passere gennem byen ved åben metode; naboskabsmænd, forretningsmænd, Gaziantep-byrådets embedsmænd og repræsentanter for beslægtede ikke-statslige organisationer vil blive berørt.

GÜZELBEY: Nogle måder vil blive lukket for trafik

På mødet afsluttede GAZİRAY Commuter Line Project ovennævnte del, og rapporterede, at 5 kilometer underjordisk arbejde blev startet. På grund af arbejdet blev det påpeget, at nogle veje vil være lukket for trafik, blev borgerne bedt om at være tolerante i løbet af dette tidsrum.

Vores borgmester i Metropolitan Municipality Erdem Guzelbey, Gaziray Suburban Line Project afsluttede de ovennævnte arbejder, sagde: ”Under projektet Gaziray 5 kilometer underjordisk arbejde vil begynde på grund af nogle veje, vil trafikken blive lukket. Gaziray er et meget vigtigt projekt for Gaziantep, 5 kilometer fra den underjordiske del, 4 station findes. Udbuddet i 5 kilometer-sektionen af ​​Gaziray-undergrunden er afsluttet, og arbejderne er startet. I denne proces vil nogle veje blive lukket. Vejene kan være lange. Alternativ vejtrafik lettes. Der vil dog være nogle problemer i transporten. Vores anmodning er, at du skal tolerere disse vanskeligheder. ”

Guzelbey sagde, at byens transportnet vil blive styrket i slutningen af ​​projektet. Dette projekt, der strækker sig fra Taşlıca til den organiserede industriområde, vil også omfatte højhastighedstog og 3 højhastighedstogstation. Således vil vores by få en højere rang i forbindelsespunktet mellem de andre byer. RAYBUS-forbindelse fra Taşlıca til Nizip vil blive realiseret. Det vil også blive integreret i dette system. Byens transportnetværk vil således være forbundet med hinanden. Som en øverste fase af dette starter vores metroværker. Inden for rammerne af disse arbejder vil der være en situation med lukning af veje. Vi beder dig om at være i stand til at støtte os i denne proces

Efter talen informerede Gaziantep Metropolitan Kommune Afdeling for transportplanlægning og jernbanesystemer Hasan Kömürcü deltagerne mod mulige problemer. Det tekniske udvalg besvarede deltagernes spørgsmål og ønskede, at Gaziray Commuter Line Project var til gavn for byen.

Kort over Gaziray

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar