Gebze 7 Parkeringshus asfaltbelægning i flere etager startede

asfaltbelægning er startet på gebze-etagers parkeringsgulve
asfaltbelægning er startet på gebze-etagers parkeringsgulve

Asfaltbelægning er startet for Gebze 7 Storey Parkeringsgulve; Kocaeli Metropolitan Municipality arbejder fortsat feberligt for at give 7 etagers parkeringsplads til en af ​​de mest travle gader i Gebze.

Opførelsen af ​​parkeringspladsen i Gebze Kizilay Street, der udføres af Direktoratet for Bygningskontrol, vil have et samlet areal på 14 tusind 890 kvadratmeter. Der blev lagt asfalt på de indre veje på parkeringspladsen, hvor arbejderne fortsatte i alle etager. Grov konstruktion af parkeringspladsen, der fortsætter med at arbejde i stueetagen af ​​Metropolitan-holdene, afsluttede en stor del af den udvendige maling.

497 KAN BILPARK

Hvis der er et trafikproblem i Kocaeli og er interesseret i Metropolitan Municipality, der udfører det nødvendige arbejde, fortsætter parkeringsområder i problemet med at løse disse problemer ved at parkere. Inden for dette omfang konstrueres 7-etagers parkeringsplads, 3-kældergulv, stueetage og 3-normaletage i Gebze distriktscenter. Strukturen bygges som 497-køretøjets kapacitet. Takket være sensorer på parkeringspladserne vil det desuden være muligt at se, hvilke pladser der er ved indgangen til parkeringspladsen.

Gulvene vil blive taget til elevatoren

7 / 24 kamera og sikkerhedssystem kan styres på parkeringspladsen, hvor 630 og 800 kg kapaciteten vil blive foldet af to elevatorer. Der vil også være en ny generation af LED-belysning på parkeringspladsen, branddetektor, brandalarm, lynbeskyttelsessystem (lynafbryder) og udstyr som generatorsystem til strømafbrydelser.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar