Gebze Rejskortkontor åbner på lørdage

gebze rejsekortkontor serveres på lørdage
gebze rejsekortkontor serveres på lørdage

Gebze rejsekortkontor serverer på lørdage; Overgangene til det elektroniske gebyrindsamlingssystem i Kocaeli Metropolitan Municipality fortsætter. Med overgangen til Kocaelikart-systemet hæves bompengene gradvist. I denne sammenhæng har departementet for transport og trafikstyring truffet de nødvendige foranstaltninger for at sikre, at borgerne ikke lider. En af de første trufne foranstaltninger er, at Gebze rejsekortkontor, hvor borgere imødekommer Kocaelikarts behov, tjener på lørdage.

LØRDAGS SERVICE


Lejerskolepension blev fjernet fra 1. november i Gebze-Darıca-Dilovası-Çayırova distrikter. Gebze Rejskortkontor for Direktoratet for Transport og Trafikstyring vil være åbent på lørdage i løbet af december.

ANMODNING OM ANMODNING

Darıca-, Çayırova- og Dilovası-borgere kan få Kocaeli-kort fra Gebze Travel Cards Office. Udskrivning og visumprocedurer for nedsatte og gratis rejsekort kan laves fra kontoret på Gebze Rådhusplads.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer