Generaldirektoratet for Eti Mine arbejder med at rekruttere handicappede

generaldirektorat for kødminevirksomheder til at gøre handicappede arbejdstagere
generaldirektorat for kødminevirksomheder til at gøre handicappede arbejdstagere

I henhold til bestemmelserne i forordningen om procedurer og principper for rekruttering af offentlige institutioner og organisationer til rekruttering af faste ansatte i 2 med et minimumsuddannelsesniveau for kandidater i grundskolen og mest uddannelsesniveau for gymnasieeksamener med handicap til Eti Mine Works Emet Bor Management Directorate (Emet / KÜTAHYA), Kütahya Arbejds- og Arbejdsformidlingsagenturs provinsielle direktorat Tavşanlı Servicecenter har anmodet om arbejdsstyrke.


Sagde arbejdskraft annonce, ved servicecenter, Tyrkiet Erhvervsråd på 09.12.2019 citeret : www.iskur.gov.tr Tilbudsgivere skal følge meddelelsen.

også

For at sikre permanent rekruttering af handicappede 1 gymnasier og ækvivalente skolekandidater til Eti Mining Enterprises Kırka Boron Operations Directorate (Seyitgazi / ESKİŞEHİR) blev der anmodet om en arbejdsstyrke fra Eskişehir Provincial Directorate of Labour and Labor Institution i henhold til bestemmelserne i forordningen om procedurer og principper for ansøgninger om ansøgninger om ansøgninger om ansøgninger .

Sagde arbejdskraft udstationering ved Provincial Direktoratet for Tyrkiet Erhvervsråd om 09.12.2019 henvist til : www.iskur.gov.tr Tilbudsgivere skal følge meddelelsen.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar