Generaldirektoratet for kystsikkerhed for at rekruttere faste ansatte (48-arbejdere)

chef for kystsikkerhed vil modtage kontinuerlige arbejdstagere
chef for kystsikkerhed vil modtage kontinuerlige arbejdstagere

Generaldirektoratet for Kystsikkerhed vil rekruttere faste arbejdstagere; Ifølge meddelelsen offentliggjort i den officielle gazette dateret 02 / 12 / 2019, generaldirektoratet for kystsikkerhed, søfartsoperatør (25), kaptajn (3), kaptajn (8), chefingeniør (3), ingeniør (1) og Anden ingeniør (8) vil rekruttere de faste arbejdstagere af 48, der skal tildeles stillinger. Ansøgningsfrist 06.12.2019 (inkluderet)


Forklaring 1- Ansøgningerne fra de ansøgere, der ikke opfylder kravene i ansøgningsbetingelserne, der er annonceret på kandidatlisterne sendt til organisationen, vil være ugyldige.

Forklaring 2- I kandidatlisterne, der sendes til organisationen, foretages den mundtlige eksamen (samtale) af de berettigede kandidater af den eksamenskommission, der skal etableres på arbejdspladsen, og succesrangementet bestemmes af det aritmetiske gennemsnit af de karakterer, der er taget under den mundtlige eksamen (interview).

For detaljer om annonce KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar