Generalsekretær Uzun undersøgt i Yurduntepe Ski faciliteter

generalsekretær lange yurduntepe ski-faciliteter fundet
generalsekretær lange yurduntepe ski-faciliteter fundet

Mehmet Uzun, generalsekretær for Karabük Special Provincial Administration, foretog undersøgelser i Yurduntepe Ski Faciliteter, som er under opførelse af Kastamonu Special Provincial Administration i Ilgaz Mountain National Park.


Generalsekretær Mehmet Uzun med vicegeneralsekretær for Kastamonu Special Provincial Administration Nida Sinsi og Road Business Union 2 'Kastamonu Branch Formand Sadık Düzgün sammen med Ilgaz Mountain National Park, der ligger i Yurduntepe-skifaciliteterne.

Efter hans undersøgelser afgav vores generalsekretær Uzun en kort redegørelse og sagde, ne Hvilken slags aktiviteter kan vi gøre for det igangværende Keltepe Ski Center i Karabük? Her modtog vi information fra vicegeneralsekretær Nida Bey om Yurduntepe-skifaciliteterne, som snart vil blive afsluttet af Kastamonu Special Provincial Administration. Den første fase af Yurduntepe Ski Resort, der består af to etaper, har Porsche designet lukkelige hytter med en kapacitet på 3 meter og en kapacitet på 6 personer. I anden fase; Vi så, at der er stolelifter uden hytter med en banelængde på 500 meter og en kapacitet på 4 personer. På den anden side havde vi sidste år muligheden for at undersøge sneknusningsmaskinen, som vi leverede fra Kastamonu Special Provincial Administration i en midlertidig periode i Keltepe Ski Center mere detaljeret. Det var et nyttigt besøg fra mit synspunkt. Fordi vi udvekslede ideer og modtog teknisk information til vores Keltepe Ski Center i Karabük ..

Generalsekretæren takkede Nida Sinsi, vicegeneralsekretær for Kastamonu Special Provincial Administration og Sadık Düzgün, formand for Kastamonu filial nr. 2, for hans gæstfrihed.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer