Ordu politiafdelinger Inspicerede offentlige transportkøretøjer

hær zabita trafikhold inspiceret offentlig transport
hær zabita trafikhold inspiceret offentlig transport

Army Metropolitan Municipality Department of Municipal Police Department of Traffic and Security Branch teams og Direktoratet for Offentlig Transport med S-plate køretøjer og offentlige transportkøretøjer blev revideret af teams.

19 SERVICEINSTRUMENT I 1279-DISTRIKT er blevet inspiceret


Trafikpolititeam og Institut for Offentlig Transport Afdelingen for studerendes og personale transport i distriktet med 19 S plade 1279 køretøj blev inspiceret. Efter revisionerne blev der udsendt en rapport til køretøjer, der ikke opfyldte kravene.

150 KØRETØJ KONTROLERET

150 køretøj til offentlig transport blev inspiceret under inspektioner i Altınordu-distriktet. Retssagen blev indledt ved at føre en fortegnelse over 51-køretøjet, som ikke downloader, og har ikke arbejdstilladelse og rutetilladelsesdokumenter.

TET UDSTYR STRÆKKONTROL

Med angivelse af, at inspektionerne udføres med jævne mellemrum, inspicerer embedsmændene i Trafikafdelingsdirektoratet førernes kostumer og tøj samt papirarbejdeinspektioner såsom kørekort, licens, SRC, reklametransportcertifikat. Derudover kontrollerer teamet tilbehør og tilføjelser, såsom udstødninger i køretøjer, bakspejle og film på vinduerne; De behandler også køretøjer såsom rengøring af køretøjer, non-stop og medbringende overskydende passagerer.

Audits fortsætter

Borgere i hele provinsen for fred i sindet den dag og nat inspektioner med angivelse af, at polititeamene sagde, at kontrollerne for offentlig transport vil fortsætte.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer