Højhastighedstog 300 kilometertal vil nå hastighed

højhastighedstog når ikke kilometertal
højhastighedstog når ikke kilometertal

Højhastighedstog 300 kilometertal når hastighed; en af ​​Tyrkiets højhastighedstog stand til at nå en maksimal hastighed lydløst gennem indgangen til hovedstaden Ankara i sidste uge. Tyske Siemens-fremstillede tog, der kan nå hastighed på 300 kilometer, kan ikke sætte fart i 300 kilometer. Ifølge eksperter er årsagen den manglende vedligeholdelse, reparation og inspektion på skinnerne på grund af manglen på personale. Fagforeningsembedsmænd oplyste, at linjen 300 kilometer kun er i Konya. Høj hastighed kan ikke laves på ruten fra Istanbul til Eskişehir.

SözcüIfølge nyhederne om Ugur Enç; Ilk Det første sæt højhastighedstog bestilt af TCDDs generaldirektorat nåede Ankara i sidste uge. Højhastighedstog, hvoraf nogle blev leveret af indenlandske producenter, blev produceret i Tyskland. I 12 togsæt, som vil blive leveret til Tyrkiet og til rådighed på højhastighedstog linje SözcüYunus Yener, præsident for TMMOB Chamber of Mechanical Engineers, understreger, at togene, der kommer fra Tyskland, er af god kvalitet, og at der ikke er noget problem med togene.

'HASTIGHED KAN IKKE VÆRE KOMFORTABELT'

Yener sagde: ”Vi ved, at disse tog ikke er et problem. Dette er 350 km / t hastighedstogsæt. Vores Konya-linje 300 er imidlertid en linje i henhold til hastigheden på km / t. De andre linjer er 250 km. Af sikkerhedsmæssige årsager kan 250 km / t-hastigheden også opnås på disse 300 km-linjer, og togsættet går ikke af vejen. Der er dog en værdi for passagerernes komfort. Denne komfortacceleration kan fx gives ved, at passageren kan drikke te uden at hælde fra koppen. I henhold til komfortaccelerationen kører højhastighedstog derfor med 250 km / t. ”

NATIONAL OG Native

SözcüHüseyin Kaya, generalsekretær for Railway Trade Union, kritiserede køb af disse tog fra Tyskland. The Rock, "Tyrkiet Wagon Industry Co Han havde arbejdet for den nationale produktion af elektriske tog i et stykke tid. 160 var et tog, der går kilometer. Derefter blev der foretaget forskellige ændringer for at øge togets hastighed til 225 kilometer. I 2020 blev det annonceret, at det vil være på skinnerne. Vi ved ikke, hvorfor dette tog ikke forventedes at blive forberedt. Hazırlan

LINJER NY, PERSONALE MISSER

Tyrkiet Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ) er installeret i Sakarya Jernbaner Workers' Union, der tjente som grenspræsident Cemal Yaman SözcüHan foretog evalueringer om togprojekt og højhastighedstoglinje. Yaman sagde, at der ikke kunne laves høj hastighed på ruten mellem Istanbul og Eskisehir. Yaman hævder, at køb af 300-hurtigtog fra Tyskland er unødvendigt.

Yaman sagde: Efter Eskişehir er 250 et effektivt arbejde med kilometerhastighed. Af denne grund er tog, der er i stand til hastighed 300-350 kilometer, unødvendige på dette tidspunkt. Vi producerer vores indenlandske og nationale tog med EMU-projekt i Sakarya. Han kommer på banen næste år. 225 vil være i stand til at fremskynde miles. I stedet for at bestille fra Tyskland, kunne vi få bedre resultater og accelerere, hvis vi fokuserede på vores egen produktion.

Shinkansen ALFA X
Shinkansen ALFA X

Ifølge CNN-nyheder tester Japan i øjeblikket det hurtigste tog i verden. Testkørslen i Shinkansen ALFA-X-toget forventes at vare tre år. Toget kan nå 400 kilometertal.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar